Başkan Sarı’dan 10 Kasım Atatürk’ü Anma mesajı

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 83’üncü yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İlçeler 10.11.2021 02:10:00 0
Başkan Sarı’dan 10 Kasım Atatürk’ü Anma mesajı

Belediye Başkanı Nihat Sarı mesajında; “Yaşamının her anında Türk milletine örnek olan ve Aziz Türk milletine uygarlık düzeyine yükselme yolunu açan büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, daima ileri düşünceye dayalı, gelişmeye ve yükselmeye ışık tutan görüşlerini içtenlikle benimseyerek uygulamak, milletimiz için vazgeçilmez ve değişmez bir ilkedir. Aziz Milletimizin, Anadolu topraklarından silinmek istendiği bir dönemde başlattığı Kurtuluş Savaşını zaferle sonuçlandıran Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 83. yıldönümünde saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Bugün bizler de Cumhuriyetimizin temel değerlerini koruyarak, kazanımlarını arttırarak, ülkemizi hak ettiği çağdaş seviyelere çıkarma gayretiyle yolumuza devam ediyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizi, bütün değerlerini geliştirip gelecek nesillere devredeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle vefatının 83. yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını ve canlarını bu topraklar için feda eden Aziz şehitlerimizi şükran ve saygıyla anıyorum” dedi.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Perşembe 22.3 ° / 10.6 ° Güneşli
  • Cuma 21.6 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 6.9 ° Güneşli