Başkan Zeybek’ten Başkan Zıbak’a ziyaret

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Kocaöz Belediye Başkanı Murat Zıbak’ı ziyaret etti.

İlçeler 7.12.2021 19:24:00 0
Başkan Zeybek’ten Başkan Zıbak’a ziyaret

Ziyarette Başkan Zeybek’e Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş, Çobanlar Ak Parti İlçe Başkanı Ali Yalman, İl Genel Meclis üyeleri Cengiz Ceylan ve Mehmet Ilıca eşlik etti.

Başkan Zeybek; “Belde hakkında bilgi aldık, faydalı paylaşımlarda bulunduk”

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Zeybek; “Başkanımızın beldedeki çalışmaları hakkında bilgiler aldık.  Teşkilatımızın çalışmalarına ilişkin faydalı bilgi paylaşımlarında bulunduk.  Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde bize yaptığı ev sahipliği sebebiyle, Murat Başkanıma ve dava arkadaşlarıma içten ve yürekten teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Başkan Zıbak; “Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim”

Kocaöz Belediye Başkanı Murat Zıbak ise ziyaretinden dolayı Mehmet Zeybek’e teşekkür ederek açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İlçe Başkanı, Ali Yalman, Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş, İl Genel Meclis Üyeleri Cengiz Ceylan, Mehmet Ilıca ve Belde Başkanı Ali Cürüp ile beraber Belediyemizi ziyaret ettiler. Nazik ziyaretlerinden dolayı şahsım ve kasabam adına belediye başkanlarıma ve teşkilat mensuplarına ayrı ayrı teşekkür ederim.”


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Çarşamba 26.1 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Perşembe 22.3 ° / 10.6 ° Güneşli
  • Cuma 21.6 ° / 8.6 ° Güneşli