Başkan Zeybek’ten Ramazan Bayramı mesajı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gündem 2.05.2022 04:29:00 0
Başkan Zeybek’ten Ramazan Bayramı mesajı

Tüm İslam Âlemi'nin ve Afyonkarahisarlıların Ramazan Bayramı'nı kutlayan Zeybek Başkan, bayramların; iyilik ve güzelliklerin harmanlandığı, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı müstesna günler olduğunu söyledi.

Bayramların dini şuur ve duyguların gelişmesine, milli ve manevi değerlerin güçlenmesine, birlik ve beraberlik ruhunun kuvvetlenmesine vesile olduğunu söyledi.  Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek mesajında şu ifadelere yer verdi; “Birlik, beraberlik, sevgi, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının yoğun olarak yaşandığı rahmet ve mağfiret ayı Ramazan’ın ayının ardından bir bayrama daha kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Bayram günlerinde, aile büyüklerimizi, yakınlarımızı, komşularımızı ziyaret etmek, bayramı bayram yapan en önemli değerlerdendir. Bayramlar, aile fertlerinin, akraba ve arkadaşların bir araya geldiği, hasret giderdiği, komşuluk ve akrabalık ilişkilerini geliştiren özel günlerdendir. Sevinmek kadar sevindirmenin de önemli olduğu dini bayramlarda, yardımlaşma ve dayanışmanın gereği olarak yaşlılarımızın, muhtaç, yoksul, yetim ve kimsesizlerin hatırlanması, desteklenmesi ve sevindirilmesi büyük önem taşımaktadır. Tüm kalbimle inanıyorum ki, millet olma şuurunu derinden hissettiğimiz bu özel günlerde; fakirliğin gururuyla kimsenin kapısını çalamayanları, yolları gözleyen yaşlı ve kimsesizleri, başının okşanmasına hasret öksüz ve yetimleri ziyaret ederek, onlara sevgimizi gösterelim ve bayram ruhuna yakışanı yaparak, onlara yardım elini uzatalım. Sosyal belediyeciliğin gereği olan yardımlaşma ve dayanışma anlayışını ilimiz geneline yayarak istikrarlı bir şekilde yerine getirdik, getirmeye de devam ediyoruz. Yine Zimem Defteri uygulamamızı hayata geçirdik, uygulamamızı başarıyla yürüttük. Yaptığımız yardımlaşma çağrılarına

Bu duygu ve düşüncelerle; tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, kardeşliğimizi daha da güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun ülkemize, milletimize, İslam Âlemine, tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum" dedi.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cuma 21.6 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Pazar 24.9 ° / 8.6 ° Güneşli