Bayramlaşma Töreni Taş Medrese’de yapıldı

Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma töreni tarihi Taş Medrese’de yapıldı.

Gündem 5.05.2022 03:04:00 0
Bayramlaşma Töreni Taş Medrese’de yapıldı

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma töreninde birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği bayramlaşmada sınır boylarında vatanımızın bölünmez bütünlüğü için mücadele eden Türk Silahlı Kuvvetlerine üstün başarı ve muvaffakiyet dilendi.

Bayramlaşma Töreni Taş Medrese’de yapıldı

Afyonkarahisar Valiliği öncülüğünde, Belediye koordinesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen genel bayramlaşma töreni Taş Medrese'de gerçekleşti.

Bayramlaşma törenine Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Demokrat Parti Genel Başkanı Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, CHP Milletvekili  Burcu Köksal, MHP Milletvekili Mehmet Taytak, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp, il protokolü, askeri erkan, daire müdürleri, siyasi partilerin temsilcileri, iş adamları, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımlarıyla düzenlenen bayramlaşma töreninde birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Programda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, tüm Afyonkarahisarlıların Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.  Ramazan Bayramı’nın huzur, sağlık ve bereket getirmesini dileyen Başkan Mehmet Zeybek, “başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan Ayı’nı sağlıcakla hep birlikte idrak ettik. Cenab-ı Hak bizleri Bayram’a eriştirdi. Ramazan Bayramı’nın birliğe, beraberliğe, kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyorum” dedi. Törende Vali Gökmen Çiçek ve Afyonkarahisar Milletvekilleri de birer konuşma yaptı. Tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerinin ve İslam Alemi’nin mübarek Ramazan Bayramlarını kutlayan protokol, birlik ve beraberlik mesajları verdiler.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 87,5
Hayır
% 12,5
  • Perşembe 20.6 ° / 6.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli