Canser Kuzu: “Afyonkarahisar için çalışmaya devam edeceğim”

Kadınana Gazetesi İmtiyaz Sahibi, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı ve Güçlü Kadınlar Derneği Başkanı Canser Kuzu AK Parti’den milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

Siyaset 20.03.2023 23:19:00 0
Canser Kuzu: “Afyonkarahisar için çalışmaya devam edeceğim”

AK Parti Afyonkarahisar Siyasi İşler Başkanı Av. Talha Akkaya ile birlikte basın mensupları ve vatandaşlara basın açıklamasında bulunan Canser Kuzu’ya kadınlardan yoğun destek olduğu gözlemlendi.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı Binası’nda gerçekleşen açıklamada kadınların yanı sıra Canser Kuzu’ya destek için İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, Afyonkarahisar Kent Konseyi Başkanı Şemseddin Yasan ve Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Yılmazaslan, yerel medya mensupları ve çok sayıda vatandaş toplantı salonunda yerini aldı.

Üç dönemdir aday adayı olduğunu vurgulayan Kuzu liste için aday olmadığını belirtti. Kuzu açıklamasında bugüne kadar Afyonkarahisar için durmadan yorulmadan çalıştığını ve AK Parti için çalışmaya listede olsun ya da olmasın devam edeceğini vurguladı.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Canser Kuzu’nun açıklamasının tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

 


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Perşembe 21.8 ° / 10.8 ° false
  • Cuma 22 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.9 ° / 7.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı