CHP Milletvekili Köksal’dan dikkat çekici paylaşımlar!

Cumhuriyet Halk Partisi’nin geçtiğimiz Pazar günü gerçekleşen 38. Olağan kurultayı öncesi ve sonrası CHP Milletvekili Burcu Köksal’ın sosyal medya paylaşımları akıllarda soru işareti bıraktı.

Siyaset 9.11.2023 04:23:00 0
CHP Milletvekili Köksal’dan dikkat çekici paylaşımlar!

CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yakınlığı ile bilinen ve kurultayda Kılıçdaroğlu’na tam destek veren CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal’ın kurultay öncesi ve kurultay sonrasında sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar akıllarda soru işareti bıraktı.

Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan kurultay öncesinde Kemal Kılıçdaroğlu’nun paylaşımından alıntı yapan Köksal;

Paylaşımında bulundu. Kılıçdaroğlu’nun sırtından hançerlendiği vurgulanan paylaşımda bir kez daha Milletvekili Burcu Köksal’ın Kılıçdaroğlu’na tam destek verdiği gözlemlendi.

 

Kurultay sonrasında ise Genel Başkanlığa seçilen Özgür Özel’e tebrik paylaşımında bulunan Köksal’ın Kılıçdaroğlu’na genel başkanım vurgusunda bulunurken Özgür Özel’e ise sayın bile dememesi dikkatlerden kaçmadı. Bu paylaşımın ise CHP Afyonkarahisar tabanında eleştirilere neden olduğunu gelen bilgiler arasında.

 

Görgöz ile yeniden karşı karşıya gelir mi?

Geçtiğimiz haftalarda CHP Afyonkarahisar il ve ilçe kongreleri esnasında CHP Afyonkarahisar Eski İl Başkanı Yalçın Görgöz ile sıkça tartışan Burcu Köksal’ın Özgür Özel’in genel başkan olması ile birlikte grup başkan vekilliğinin sonlanması beklenirken, Yalçın Görgöz’ün ise parti meclisine seçilmesi ilerleyen günlerde yeni bir tartışmanın alevlenip alevlenmeyeceği konusu da CHP kulislerinde konuşulanlar arasına girdi.

Milletvekili Burcu Köksal’ın Kılıçdaroğlu’na yakınlığı sebebi ile çalışmalarında da zorluklar yaşar mı sorusu ise akıllara takılılanlar arasında.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cumartesi 24.7 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Pazar 24.9 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.4 ° / 8 ° Orta kuvvetli yağmurlu