Tarih: 02.09.2022 14:54

Defterdar Ar’dan Muhasebeciler Odasına hayırlı olsun ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Odasına hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. İl Defterdarı Mustafa Ar ve kurum amirleri, Oda Başkanı Erdal Sayar ve Yönetimini ziyaret etti.

 

Afyonkarahisar Defterdarı Mehmet Ar, Defterdar Yardımcısı ve Muhasebe Müdürü Hüseyin Zengin, Gelir Müdürü Abdülmecit Ulutaş, Gelir Müdür Yardımcısı Raziye Ar, Tınaztepe VD. Müdürü Cengiz Şirin, Kocatepe VD. Müdürü Eyüp Yılmaz, Personel Müdürü Turan Uçkun,  Oda Başkanı Erdal Sayar ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oda Başkanı Sayar, “Defterdarımızın ve kurum amirlerinin ziyareti bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Bizlere her zaman çözüm ve önerilerine fazlasıyla katkıda bulunmaktadırlar. Defterdarımıza ve Kurum amirlerine teşekkür ediyorum” dedi.

“Mali Müşavirlerin her zaman yanındayız”

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Odasına yeni seçilen Oda Başkanı Erdal Sayar ve yönetime başarılar dileyen Defterdar Mustafa Ar, devlet ve mükellefler arasında köprü vazifesi gören Mali Müşavirlerin her zaman yanında olduklarını dile getirdi. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —