Demireller Otomotiv’den AFİHAD ve İnternet Medya Birliği’ne ziyaret

Demireller Otomotiv Genel Müdürü Recep Mihrioğlu ve Demireller Otomotiv Kurumsal İletişim Uzmanı Murat Şentürk, AFİHAD ve İnternet Medya Birliği’ni ziyaret etti.

Yaşam 15.06.2022 01:59:00 0
Demireller Otomotiv’den AFİHAD ve İnternet Medya Birliği’ne ziyaret

İnternet Medya Birliği Başkanı Soner Gürsan’a hayırlı olsun dilek ve temennilerini ileten ikili İnternet Habercileri Derneği ve İnternet Medya Birliğinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini, önemli konularda kamuoyunu bildiren bir hizmeti ifa ettiklerini ifadelendirdi.

 Son dönemlerde piyasanın yükselişini de değerlendiren Mihrioğlu ve Şentürk,  Afyonkarahisar’da İnternet Medya Birliğinin önemli bir yer teşkil ettiğini, bu itibarla dile getirilemeyen çok sayıda konuyu ele aldıklarını ifade ederek, çıkacak olan yasanın da hayırlı olmasını diledi.

Şentürk ve Mihrioğlu’nu İnternet Medya Birliği Dönem Başkanı Soner Gürsan ve İnternet Habercileri Derneği Başkanı İsmail Ögeday karşıladı. Karşılıklı fikir alışverişinin ardından, ziyaretlerini sonlandıran Mihrioğlu ve Şentürk, çekilen hatıra fotoğrafı ile birlikte müsaade isteyerek ziyaretlerini noktaladı.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Salı 17.9 ° / 4.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.5 ° / 6.4 ° false
  • Perşembe 18.9 ° / 7 ° false