DEVA Partisi’nden Cengiz Üstün ve esnafa ziyaret

Deva Partisi Sivil Toplum ziyaretleri sürdürürken aynı zamanda esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Siyaset 5.07.2022 13:41:00 0
DEVA Partisi’nden Cengiz Üstün ve esnafa ziyaret

2. Küçük sanayi sitesinde lokantacı esnafını ziyaret eden DEVA Partisi heyeti Esnaf maalesef maliyetleri karşılayamadıkları için zam yapmanın planları içinde olduklarını gözlemledi. Hatta orda bulunan bir esnaf kardeşimiz ile yaptığımız sohbette artık esnaf olarak zor durumdayız sabit giderlerimiz asgari ücrete gelen zamanlardan sonra tekrar artacak çözümü üzülerek belirtiyorum artık çalışanlarımıza sabah işyerine saat 11.00 gelmelerini söylediklerini 11.00 da gelmelerinin nedeninde paket olarak sipariş verdiğimiz yarım ekmeğin bile artık otuz TL den satıldığını  öğlen yenilen yemek ücretinin 250 TL ile 500 TL arasında değiştiğini bu maliyeti aylık olarak hesap ettiğimizde  6000 TL ile 12000 arasında   bir bütçe ayırmalarının mümkün olmadığını artık çalışanlarımıza öğle yemeği vermemek için işbaşını geç saatte yaptıklarını belirtti. Ali Babacan liderliğinde kurulan DEVA Partisini yakından takip ettiklerini ekonomin bozulduğu bu ortamda DEVA Partisi Lideri Ali Babacan’a bu ülkenin ihtiyacı olduğunu belirtti.

DEVA Partisinin sonraki durağı Afyon ESOB Başkanı Cengiz Üstün oldu

Ziyarete başkan olarak seçilen Cengiz Üstün’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan DEVA Partisi heyeti Esnafın durumunu yakından takip ediyoruz içinde bulunduğumuz ekonomik sıkıntıları biliyoruz. Bu sıkıntıları çözmek için kurulan ve çalışan DEVA Partinin temsilcisi olarak sizleri ziyaret etmek istedik. Görevinizde başarılar dileriz. Esnafın sorunları ülkemizin sorunlarıdır inşallah iktidar olduğumuzda bu sorunların üstesinden gelecek kadrolara sahibiz. Bizler esnafımızın her zaman yanında olacağımızın garantisini veriyoruz. Ekonomi üzerine açıklamış olduğumuz eylem planımızda bahsedildiği üzere iktidara geldiğimizde ilk 90 günde ve 360 günde neler yapacağımızı madde madde sıraladık inşallah daha önce yaptığımız gibi ekonomide olduğu gibi ülkemizin tüm sorumlarını çözeceğiz.

Yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getiren Başkan Üstün ülkemiz için memleketimiz için hayırlara vesile olmasını dileyerek DEVA Partisi ekibine başarılar diledi.         


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Salı 25.2 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.1 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Perşembe 22.3 ° / 10.6 ° Güneşli