Dinar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’na bilgisayar laboratuvarı açıldı

Afyon Kocatepe Üniversitesi Dinar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’na yurtdışında yaşayan hayırsever vatandaş Mehmet Şimşek'in destekleriyle kurulan bilgisayar laboratuvarı açıldı.

İlçeler 8.11.2021 18:38:00 0
Dinar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’na bilgisayar laboratuvarı açıldı

Açılış kurdelesi Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Afyon Kocatepe Üniversitesi Dinar Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü İsmail Zorluer tarafından kesildi.

Açılışın gerçekleşmesinin ardından İlçe Kaymakamı Selami Kapankaya Hayırsever vatandaşımız Mehmet Şimşek'i telefon ile görüntülü arayarak laboratuvarda bulunan heyet ve eğitim gören öğrenciler ile görüştürdü.

İlçe Kaymakamı Selami Kapankaya, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı ve beraberindeki heyet destekleri dolayısıyla Mehmet Şimşek'e teşekkür etti.

“Belediyemiz tarafından üniversitemize kazandırılan laboratuvar incelendi”

Öğrenciler ile bir süre sohbet eden heyet tarafından belediyemiz tarafından kazandırılan Endüstriyel Tasarım Laboratuvarında eğitim gören öğrencileri ziyaret ederek Laboratuvar çalışmaları yerinde incelendi.

Yüksek Okulu Müdürü İsmail Zorluer Endüstriyel Tasarım Laboratuvarının Üniversitemize kazandırılmasında büyük destek veren Belediye Başkanı Nihat Sarı'ya teşekkür etti.

Belediye Başkanı Nihat Sarı, Üniversitemize her zaman destek olmaya devam edeceğini ve öğrencilerimizin her zaman yanında olacağını ifade etti.

Laboratuvar ziyaretlerinin tamamlanmasının ardından Danışma Kurulu Toplantısı öncesinde Yabancı Dil Laboratuvarında Yüksekokul Müdürü İsmail Zorluer tarafından üniversiteye verilen destekler dolayısıyla İlçe Kaymakamı Selami Kapankaya’ya ve Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya teşekkür plaketi takdim edildi.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Perşembe 18.4 ° / 8 ° false
  • Cuma 20.3 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 13.8 ° / 6.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu