Dinar’da yollar açıldı, çorba ikramı yapıldı, sokak hayvanları beslendi

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı'nın talimatları doğrultusunda belediye ekipleri akşam saatlerinde başlayan kar yağışı sonrası buzlanma riski olan yollarda hemen tuzlama çalışmalarına başladı.

İlçeler 23.01.2022 19:53:00 0
Dinar’da yollar açıldı, çorba ikramı yapıldı, sokak hayvanları beslendi

Kar kürüme ve tuzlama çalışmaları buzlanma riski oluşturacak güzergahlarda program dahilinde devam ediyor. Belediye Başkanı Nihat Sarı, çalışmalar ile ilgili konuşmasında; "Ekiplerimiz ulaşımda sıkıntı yaşanmaması adına 7/24 hazırdır. Gerekli çalışmalar ile risk oluşan noktalara anında müdahale ediliyor” dedi.

Dinar Belediyesi’nden yolda kalan vatandaşlara çorba ikramı

Dinar İlçesi’nde emniyet açısından gönderilmeyen ve çevrilen araçlarda bulunan vatandaşları için Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın talimatlarıyla belediye ekipleri tarafından çorba ikramı gerçekleştirildi.

Dazkırı Belediyesi olarak her zaman vatandaşların yanında olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Nihat Sarı, "Ülkemizin birçok noktasında gerçekleşen kar yağışının ardından tedbir amaçlı yollarda durdurulan araçlardaki vatandaşlarımıza soğuk havada bir nebze olsun içlerini ısıtmak adına sıcak çorba ikramında bulunduk. Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız” ifadelerini kullandı.

Dinar Belediyesi yoğun kar altında doğaya atılmış can dostlarımızda unutmadı

Dinar Belediyesi WhatsApp hattına gelen ihbarda doğaya bırakılmış olan sahipsiz sokak hayvanlarının donmak üzere olduğunun belirtilmesi üzerine hemen belediye ekipleri ihbar olan bölgeye gitti.

Sahipsiz sokak hayvanları belirtilen güzergahta bulunarak donmaktan kurtarıldı.

Belediye ekipleri tarafından belediye Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Geçici Rehabilitasyon Merkezi’ne getirilerek gerekli bakım ve tedavileri yapıldı.

Belediye Başkanı Nihat Sarı, can dostlar soğuk hava şartlarında kaderine terk edemeyeceklerini ve hayvan sever bir vatandaşın WhatsApp ihbar hattına yardım edilmesi için talepte bulunması üzerine belediye olarak gerekli çalışmaların yapıldığını ifade etti.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Perşembe 22.3 ° / 10.6 ° Güneşli
  • Cuma 21.6 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 6.9 ° Güneşli