Emirdağ Belediyesi’nin Ramazan şenlikleri programı dolu dolu

Emirdağ Belediyesi’nin Ramazan Ayı süresince gerçekleştireceği Ramazan Şenlikleri programı belli oldu.

İlçeler 6.04.2022 15:11:00 0
Emirdağ Belediyesi’nin Ramazan şenlikleri programı dolu dolu

Ramazan etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen programda, kukla gösterileri, gölge oyunu, animatör eğlenceleri, fasıl ekibi, semazen gösterileri ile bu yılki Ramazan Şenliği eğlenceleri 9 - 16 – 23 ve 24 Nisan’da dolu dolu yaşanacak.

Emirdağ Sosyal Tesislerde hem çocuklar hem de aileler için belirli akşamlarda birbirinden ilginç programlar yer alacak. Ailecek izlenebilecek 7’den 70 herkese hitap eden Karagöz Hacivat Gölge Oyunları, Kukla Performansları, animatör, maskot eğlenceleri, masal kahramanları, Orta oyunları, fasıllar ,sihirbazların olduğu farklı dallarda sahne gösterileri ile renklendirilecek olan Emirdağ Belediyesi Ramazan Şenliği etkinliklerinde misafirlere, Osmanlı şerbeti, Osmanlı macunu, pamuk şeker, elma şekeri, pop corn, kağıt helva, gibi tatlar ücretsiz ikram edilecek.

Ramazan Şenlikleri kapsamındaki etkinliklerin ilki 9 Nisan 2022 Cumartesi günü Semazen gösterisi, kukla gösterisi ve gölge oyunuyla başlıyor.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu tüm hemşehrilerini yapılacak olan Ramazan Şenliğine davet etti. Başkan Koyuncu mesajında; “Bu ruhu yaşamayı ve yaşatmayı çok özlemişiz. Akşamları iftardan sonra şenlik alanında hem çocuklarımız hem de yetişkinler için birbirinden farklı programlar düzenleyeceğiz. Hemşehrilerimizin eski ramazanları tekrar bulacağı Ramazan şenliklerimize bütün vatandaşlarımızı davet ediyorum” ifadelerini kullandı. Sözlerinin devamında ise; “Bizler, Emirdağlıların en iyisine layık olduğunu düşünüyoruz. Bunun için önümüzdeki Ramazanları daha güzel, daha büyük aktivitelerle yaşatmaya devam edeceğiz. Hemşehrilerimizi hem keyiflendireceğiz hem de sürpriz hediyelerle buluşturacağız’’ ifadelerine yer verdi.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 87,5
Hayır
% 12,5
  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.7 ° Güneşli