Emirdağ’da mahsur kalan askerler yurda yerleştirildi

Ülkemizi etkisi altına alan soğuk ve karlı hava, Ankara-İzmir karayolunun Emirdağ ilçesi civarında yolda bulunan vatandaşlar zor anlar yaşıyor.

İlçeler 24.01.2022 04:02:00 0
Emirdağ’da mahsur kalan askerler yurda yerleştirildi

Kar yağışı ve don nedeniyle karayolları ekipleri yolları açık hale getirmeye devam ederken birçok araç da arıza yaparak yola devam edemiyor.

İzmir Bergama ilçesinden Ankara’ya seyahat eden içerisinde 25 rütbeli askeri personelin bulunduğu bir otobüs Emirdağ’a bağlı Gömü Beldesi’nde arızalandı. Arızanın hemen giderilememesi üzerine Emirdağ Kaymakamlığı ve Emirdağ Belediye Başkanlığı’nca askeri personel Emirdağ’daki yurda yerleştirildi. Emirdağ Belediyesince Taş Konak restaurantta misafir edilen yolcular, araçlarının arızası giderilene kadar Emirdağ’da misafir edileceği öğrenildi.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu; “Emirdağ ve civarında yaşanan tüm olumsuzluklarla ilgili Kaymakamımız Osman Bilici ve ekiplerimiz ile teyakkuzdayız. Yurtlarda yola devam edemeyecek olan vatandaşlarımızla ağırlıyoruz. Eğitim için Ankara’ya seyahat eden askeri bir aracın arızalanması sonrası rütbeli askeri personelimizi ağırlıyoruz. Devletimiz her an vatandaşımızın yanındadır” dedi.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.8 ° / 6 ° Güneşli