Erenler’de üç kadına fuhuş operasyonu

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Erenler Mahallesi’nde bir adrese fuhuş baskını gerçekleştirdi.

Asayiş 5.11.2021 17:05:00 0
Erenler’de üç kadına fuhuş operasyonu

Edinilen bilgiye göre Ahlak Büro Amirliği tarafından gerçekleştirilen fuhuşla mücadele operasyonu kapsamında yapılan çalışmalarda Erenler Mahallesi’nde bir binada fuhuş yapan bayanların kaldığı tespit edildi.

Daireler giren erkekler fuhuşu kabul etti

Çeşitli tarihlerde bahse konu bina izlenerek X, XX, ve XX numaralı dairelere çok sayıda erkeğin girip çıktığı polis ekipleri tarafından tespit edildi. Polis ekipleri bu dairelerden çıkan erkek şahıslarla yapılan görüşmede konuyu doğrulayarak bu dairelerde kalan bayanlarla para karşılığında cinsel ilişkiye girdiklerini beyan ettiler ederek olarak ifadeleri alındı.

Daha öncede aynı suçu işledikleri ortaya çıktı

X numaralı dairede kalan bayanın 4 adet suç kaydı bulunan Sakarya nüfusuna kayıtlı 47 yaşındaki N.H – 5 adet suç kaydı bulunan Çakırözü nüfusuna kayıtlı 58 yaşındaki S.Ç ve 3 adet suç kaydı bulunan Afyonkarahisar nüfusuna kayıtlı 55 yaşındaki Ş.Ö olduğu tespit edildi.

Polis ekipleri üç bayanın da daha önceden fuhuşa teşvik veya aracılık suçundan işlem yapılan şahıslar olduğu tespit ederek. Üç kadına da gerekli idari işlem yapıldı. Polis ekipleri fuhuşla mücadele komisyonuyla ikametlerin kapatılması için gerekli işlemlerinin yapılacağı edinilen bilgiler arasında.

 


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cumartesi 26.9 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 24.2 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.4 ° / 12.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu