Erkuş: “Amacımız işçilerimizle belediyemiz arasında gönül köprüleri kurmak”

Afyonkarahisar Belediyesi bünyesinde çalışan ve daha önce il başkanlığı görevini başarıyla sürdüren Kemal Erkuş HİZMET-İŞ Şube Başkanı olarak görevlendirildi.

Yaşam 14.04.2022 17:38:00 0
Erkuş: “Amacımız işçilerimizle belediyemiz arasında gönül köprüleri kurmak”

HAK-İŞ Konfederasyonu ve HİZMET-İŞ Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan, Afyonkarahisar Belediyesi bünyesinde çalışan ve daha önce il başkanlığı görevini başarıyla sürdüren Kemal Erkuş’u HİZMET-İŞ Şube Başkanı olarak görevlendirdi.

Afyonkarahisar için gece gündüz çalışan işçilerin hak ve hukukunu korumak için yola çıkan HİZMET-İŞ Şube Başkanı Kemal Erkuş ve yönetim kurulu üyeleri, HAK-İŞ ve HİZMET-İŞ Genel Başkanı Arslan’ı Ankara’da makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Erkuş: “İşçi kardeşlerimizin her zaman yanındayız”

Afyonkarahisar’da yürüttükleri sendikal çalışmalar hakkında Genel Başkan Arslan’a bilgiler veren Erkuş, HAK-İŞ çatısı altında HİZMET-İŞ Sendikası’nın her geçen gün büyük bir aile olma yolunda ilerlediğini söyledi. Genel Başkan Arslan’a yöntemi ile birlikte kendilerini makamlarında kabul ettiği için teşekkür eden Erkuş, alın teri ile emek saf eden işçilerinin her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Afyonkarahisar’da hâkim olan kardeşlik ruhuna işçiler olarak katkı sunmak istediklerini ifade eden Kemal Erkuş, amacımız işçilerimizle belediyemiz arasında gönül köprüleri kurmak ve kahraman Afyonkarahisar halkına daha iyi hizmet etmek şeklinde konuştu. 

Arslan: “Görevlerinde başarılar diliyorum”

Kemal Erkuş ve ekibine çalışmalarında başarılar dileyen Genel Başkan Arslan, “Bugün itibari ile Kemal Erkuş’u HİZMET-İŞ Sendikamızın Afyonkarahisar Şube başkanı olarak görevlendirdik. Çalışmalarını yakinen takip ediyorduk. Göreve geldiği günden itibaren işçinin hak ve hukukunu gözetmek için yönetimi ile birlikte Kemal kardeşimiz özveri ile çalışıyordu. Kemal kardeşimize ve yönetimine Şube başkanlığının hayırlı olmasını diliyor,  görevinde başarılar temenni ediyorum” dedi.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Perşembe 22.3 ° / 10.6 ° Güneşli
  • Cuma 21.6 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 6.9 ° Güneşli