ET ENFES BU KURBAN BAYRAMI’NDA DA HİZMETİNİZDE!

Afyonkarahisar’a 45 yıldır sağlıklı ve üstün kaliteli et ve et ürünleri sunan Et Enfes bu Kurban Bayramı’nda da eve teslim kurban hizmeti veriyor.

Gündem 16.06.2023 20:42:00 0
ET ENFES BU KURBAN BAYRAMI’NDA DA HİZMETİNİZDE!

1975 yılından bu yana lezzet yolculuğunda bölgemize ve bölgemiz geleneklerine sıkı sıkıya bağlı kalan Et Enfes bu Kurban Bayramı’nda da en iyi şekilde hizmet vermeye devam ediyor.  Kurban kesim süreciniz gıda güvenliği kurallarına ve İslami usullere göre hijyenik şartlarda gerçekleşiyor.

İSLAMİ KURALLARA UYGUN EV TESLİM KURBAN

Et Enfes Tesisleri’nde özenle yetiştirilen hayvanlar noter huzurunda vekaleten kesiliyor. Kesilen kurbanlar yeterince dinlendirdikten sonra uzman ekip tarafından parçalama kısmına alınıyor. Etler her hissedara eşit olarak dağıtılırken kıymalık, kuşbaşılık ve değerli etler şeklinde ayrılarak vakumlanıyor.

Paketlenen etler soğuk zincir bozulmadan soğutuculu araçlarla evinize teslim ediliyor. Et Enfes modern şartlarda gerçekleştirdiği tüm bu hizmetlerin yanında kurban ibadetinizi dini kurallara uygun olarak yapmanızı sağlıyor. Et Enfes Ailesi her yıl binlerce kişiye eve teslim kurban hizmeti vermenin gururunu yaşıyor. Sizler de bu hizmetlerle tanışmak için Et Enfes noktalarını ziyaret edebilirsiniz. 


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Pazartesi 16 ° / 6.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 17.9 ° / 4.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.5 ° / 6.4 ° false