Fuar Hastanesi’nde gerçekleştirilen başarılı kanser ameliyatı hayat kurtardı

Fuar Hastanesi’nde gerçekleştirilen son derece başarılı bir kanser ameliyatı, hasta yaşamını kurtardı.

Sağlık 20.12.2023 12:44:00 0
Fuar Hastanesi’nde gerçekleştirilen başarılı kanser ameliyatı hayat kurtardı

İki aydır karın ağrısı çeken ve son 48 saat içinde büyük abdest ve gaz çıkaramayan hasta, dış merkezde alınan tedaviden fayda görmemesi üzerine uzman kadromuza başvurdu.

Hastanın ilk değerlendirmesini yapan Dahiliye Uzmanı İsmail UYGAN, yapılan tetkikler sonucunda bağırsakta tıkanıklığa neden olan bir kitle tespit etti. Hasta, genel cerrahi doktoru Yunus ACAR'a yönlendirilerek tedavi süreci başlatıldı.

Hastanın durumu, değerlendirildiğinde sabahı beklemeden acil bir operasyona alındı. İleri derecede şişmiş bağırsağın patlama riski bulunan hastanın durumu, gece yapılan 2 saatlik bir operasyonla başarıyla çözüldü. Kanserle tıkanan bağırsak, patlamadan kurtarılarak hastanın yaşamı korundu.

Bu tip kanser ameliyatlarının, deneyim, bilgi ve ince işçilik gerektiren özel operasyonlar olduğuna vurgu yapıldı. Hastanemiz, bu tür zorlu ameliyatları başarıyla gerçekleştirme konusunda uzman bir kadroya ve donanıma sahiptir.

Bu başarılı müdahale, hastanemizin sağlık hizmetlerindeki üst düzey kalitesini bir kez daha ortaya koydu. Hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sağlıklı günler diliyoruz.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Perşembe 21.8 ° / 10.8 ° false
  • Cuma 22 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.9 ° / 7.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı