Fuhuş operasyonunda yakalanan iki kişi şok etti

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda 2 şahıs yakalandı.

Asayiş 25.11.2021 13:59:00 0
Fuhuş operasyonunda yakalanan iki kişi şok etti

Ahlak Büro Amirliği ekipleri yapmış olduğu titiz çalışmalar neticesinde Twitter isimli sosyal medya platformu üzerinden Derya… D…. İsimli kullanıcı adlı profilin pornografik fotoğraflar paylaştığını tespit etti.

Polisle pazarlık

Ahlak büro amirliği ekipleri gizli gerçekleştirdikleri soruşturma kapsamında hesap sahibi ile iletişime geçtiler şahıslar ise 700 TL karşılığında görüşebileceklerini beyan ederek dün akşam 22:00 sıralarında ise Erenler Mahallesi’nde bulunan adrese davet ettiler.

Ahlak büro amirliği ekipleri bahse konu adrese gittiklerinde ise sosyal medya hesabının kullanıcılarının 1 adet suç kaydı bulunan işçi olan ve Kahramanmaraş nüfusuna kayıtlı 26 yaşındaki V.G (erkek) ile Kahramanmaraş nüfusuna kayıtlı 22 yaşındaki H.F (kadın) isimli şahıslar olduklarını tespit etti.

Geçim sıkıntısı yüzünden fuhuş!

Şahıslar Ahlak Büro Amirliği ekiplerine verdikleri ifade de ise “nişanlı olduklarını H.F isimli kadının geçim sıkıntısı yüzünden ücret karşılığı fuhuş yaptığını Twitter hesabını ise müşterek kullandıklarını swinger yöntemi ile cinsel birliktelik amaçlı bahse konu hesabı oluşturduklarını paylaşımları ise kendilerinin yaptıklarını” beyan ettiler.

Ahlak büro amirliği ekipleri adli tahkikat gereği H.F isimli kadının ifadesini mağdur V.G isimli şahsın ifadesini şüpheli olarak almış ve akabinde ise şahıslar salıverilmiştir.

Bahsi geçen adresle ilgili olarak fuhuşla mücadele komisyonu ile gerekli iletişime geçileceği edinilen bilgiler arasında.

 


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cumartesi 26.9 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 24.2 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.4 ° / 12.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu