Gelecek Partisi 2. yaşını coşkuyla kutladı

Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu önderliğinde kurulan Gelecek Partisi geçtiğimiz Pazar günü il başkanları ve teşkilatlarının katıldığı geniş bir törenle 2. yılını kutladı.

Siyaset 25.12.2021 01:22:00 0
Gelecek Partisi 2. yaşını coşkuyla kutladı

Gelecek Partisi 2. Yaşını İstanbul Küçükçekmece Yahya Beyatlı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen coşkulu bir organizasyonla katıldı.

Gelecek Partisi Afyon Teşkilatı tam kadro katılım sağladı

Gelecek Partisi’nin 2. Yaş kutlamasına Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı tam kadro katılım sağladı. Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş 2. Yaş kutlaması ardından bir basın açıklaması yaparak duygu ve düşünceleri ifade etti.

İl Başkanı Ertaş; “Gelecek geleceğe emin adımlarla koşuyor”

Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş’ın açıklamasında Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Teşkilatında görev alan Gelecek Partililere teşekkür ederek; “Afyonkarahisar Gelecek Partisi 2 yaş kutlamaları için muhteşem bir gün oldu. Gelecek geleceğe emin adımlarla koşuyor. Afyonkarahisar Gelecek Ailesi olarak katılım sağlayan Kadın Kolları Bşk. Hüsna Hanım ve ekibine Gençlik Kolları Başkanı Ali Bey ve ekibine, Merkez İlçe Başkanı Selim Bey ve ekip arkadaşlarına Teşkilat Başkanı Doğan Bey, Siyasi İşler Başkanı Aydemir Bey ve AR – GE Başkanı Ömer Bey ve arkadaşlarımıza Rıfat Bey ve kıymetli eşine Tuğba ve annesine' mailece katılan Nursel Başkanımıza şahsım ve Afyonkarahisar Gelecek teşkilatı olarak sonsuz teşekkür ederim. Emeği geçen herkese teşekkürler” ifadelerine yer verdi.

 

 


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Salı 24.8 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24 ° / 11.5 ° false
  • Perşembe 22.7 ° / 9.5 ° Güneşli