Gençlik Spor İl Müdürü Kasapoğlu’ndan Başkan Çöl’e ziyaret

Afyon Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nden Başkan Dr. Mustafa Çöl’e ziyaret.

İlçeler 31.07.2022 00:32:00 0
Gençlik Spor İl Müdürü Kasapoğlu’ndan Başkan Çöl’e ziyaret

Afyonkarahisar Gençlik Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’ü ziyaretinde karşılıklı istişarelerde bulunarak, ilimizde ve ilçedeki yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Afyonkarahisar Gençlik Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Sandıklı Gençlik Spor İlçe Müdürü Murat Araz’ın göreve başlamasından sonra sporcu alanında gözle görülür büyük bir artışın olduğunu, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’ün bu konuda desteklerini sonuna kadar hissettiklerini, bu bağlamda Sandıklı İlçesi’nde yapılan spor faaliyetlerini takdirle takip ettiklerini vurguladılar.

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Sandıklı Gençlik Spor İlçe Müdürümüz başta olmak üzere bütün çalışan personeline, ilçemizde sporun değişik kollarında yaptığı etkinlikler için teşekkür ederek emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Başkan Dr. Mustafa Çöl Afyonkarahisar Gençlik Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu nezdinde bütün heyeti ilçemizde misafir etmekten duyduğu memnuniyeti belirterek, yeni açılacak olan Vali Gökmen Çiçek Spor Kompleksi ile daha fazla sporcumuzu ilçemize kazandıracaklarını ifade ettiler.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cuma 21.6 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Pazar 24.9 ° / 8.6 ° Güneşli