Girişimci Genç Liderler Derneği Pi Gençlik Derneği konferansına katıldı

Afyonkarahisar'da sivil toplum adına önemli projeler ve faaliyetler gerçekleştiren Girişimci Genç Liderler Derneği, Pi Gençlik Derneği'nin ev sahipliğini yaptığı "Sosyal Politika ve İstihdam Konferansı" etkinliğine katılım sağladı

Yaşam 5.07.2022 01:34:00 0
Girişimci Genç Liderler Derneği Pi Gençlik Derneği konferansına katıldı

Konferansta Girişimci Genç Liderler Derneği'ni Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meryem Aracı temsil etti.

Türkiye’den Pi Gençlik Derneği ve Hollanda’dan Stichting Bloom Foundation ortaklığında yürütülen “Yerelde Gençlik Çalışmalarının Güçlendirilmesi için Sivil Toplum Diyaloğu” projesi kapsamında 28-29-30 Haziran 2022 tarihlerinde Ankara’da 3 günlük “Sosyal Politika ve İstihdam Konferansı” düzenlendi.

"Gençlik Çalışanları İçin Sosyal Politika ve İstihdam Konferansı" etkinliğine 25 farklı şehirden 40’tan fazla sivil toplum kuruluşu ve gençlik çalışanı bir araya geldi.

Konferansa katılan Meryem Aracı: "Ülkemizde sivil toplum adına kıymetli projeler yürüten birbirinden değerli gençlik çalışanları ile bir araya gelmek ve birlikte yeni bir ağ oluşturmak için adımlar atmak derneğimiz adına konferanstan aldığımız maksimum verimdi. Avrupa Birliği Müzakere Süreçleri özelinde Fasıl-19’un detaylı bir şekilde ele alınıp alanında uzman yetkililer tarafından biz gençlik çalışanlarına aktarılması paha biçilemez bir deneyim oluşturdu" ifadelerine yer verdi.

İlgili bakanlıkların ve kamu kurumlarının yanı sıra, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu ve Hollanda Büyükelçiliği’nin de davetli olduğu konferans ülkemizde faaliyet gösteren gençlik kuruluşlarında aktif olarak görev alan gençlik çalışanlarına ev sahipliği yaptı.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cuma 21.5 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli