Girne Koleji kadın hakları günü dolayısıyla söyleşi düzenledi

Özel Afyon Girne Koleji Kampüsü 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü dolayısıyla kampüste öğrencilere yönelik söyleşi gerçekleştirdi.

Eğitim 7.12.2021 12:15:00 0
Girne Koleji kadın hakları günü dolayısıyla söyleşi düzenledi

Özel Afyon Girne Koleji konferans salonunda gerçekleşen söyleşi etkinliği Afyonkarahisar Barosu Yönetim Kurulu Üyesi, Kadın Hakları ve Çocukları Hakları Komisyon Başkanı Av. Gonca Okyar ve Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, Mareşal Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Münevvere Aydoğmuş’un katılımı ile gerçekleşti.

Daha önce de öğrencilere yönelik gerçekleştirilen birçok etkinlikle adından söz ettiren Özel Afyon Girne Koleji’nde söyleşi öğrencilerin geniş katılımı ile gerçekleşti. Öğrencilere yönelik gerçekleşen söyleşide 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’ne vurgu yapılırken Türk Kadını’nın Seçme ve Seçilme Hakkı elde etmesinin önemi öğrencilere anlatıldı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan okul yönetimi; “Öğrencilerimizin yoğun katılımı bizleri oldukça mutlu ediyor. Bu tarz etkinlikleri düzenli aralıklarla gerçekleştirerek öğrencilerimizin sosyal hayatına katkı bulunmayı hedefliyoruz. Bu vesile ile "Türk Kadınının Seçme ve Seçilme Hakkını elde etmesinin 87.yılında Mustafa Kemal Atatürk'ü minnetle anıyor, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü'nü kutluyoruz" ifadelerine yer verdi.

 

 


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cuma 21.6 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Pazar 24.9 ° / 8.6 ° Güneşli