Hamza Kalkan’dan AFİHAD ve İnternet Medya Birliği’ne ziyaret

Afyonkarahisar Profesyonel Aşçılar Derneği Başkanı ve Türkiye Aşçılar Derneği Federasyonu Başkan Yardımcısı Hamza Kalkan, İnternet Habercileri Derneği (AFİHAD) ve İnternet Medya Birliğini ziyaret etti.

Yaşam 8.12.2021 19:58:00 0
Hamza Kalkan’dan AFİHAD ve İnternet Medya Birliği’ne ziyaret

Ziyarette Afyonkarahisar’ın gastronomi konusundaki konumu ve önümüzdeki yıl yapılacaklar ve yapılması gerekenler hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Başkan Kalkan, bu yıl gastronomi fuarının 1.5 Milyon gibi bir rakam harcanarak yapıldığını, Konya’nın böyle bir fuara tam 7 Milyon lira harcama yaptığını ifade etti. Önümüzdeki yıl daha da farklı bir koreografi ile Gastronomi fuarını gerçekleştireceklerini ifade eden Kalkan, “Bizler Afyonkarahisar için ve ilimizin tanıtılması anlamında elimizden gelenin en iyisini yapma gayreti içerisindeyiz. İnşallah önümüzdeki yıl daha da güzel olacak” dedi.

İnternet Habercileri Derneği Başkanı İsmail Ögeday’da Başkan Kalkan’a ziyareti nedeniyle teşekkür ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi. Ziyarette Başkan Ögeday’ın yanı sıra birlik üyeleri Doğancan Gürsan ve Dilek Tür de hazır bulundu.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdirildi.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Çarşamba 19.5 ° / 6.4 ° false
  • Perşembe 18.9 ° / 7 ° false
  • Cuma 26 ° / 11.3 ° Güneşli