Hancıoğlu: “Daha çok yolumuz var”

Afyonkarahisar İş Kadınları Derneği’nin (AFİKAD) 3. olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

Yaşam 7.02.2022 19:47:00 0
Hancıoğlu: “Daha çok yolumuz var”

24 Ocak 2022 Pazartesi günü Afyonkarahisar İş Kadınları Derneği’nin (AFİKAD) 3.Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleşti. Genel Kurulda, AFİKAD Yönetim Kurulu asil ve yedek üyeleri, Denetim Kurulu asil ve yedek üyeleri, AFİKAD Federasyon Delegelerinin seçimleri gerçekleşti. Olağan Genel Kurul seçim öncesinde, 2019-2021 döneminde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu ana faaliyet raporları kısa başlıklar altında tekrardan bahsedildi. Ana faaliyet başlıkları; Afyonkarahisar İş Kadınları Derneği koordinatörlüğünde yürütülen, Sabancı Vakfı Hibe Programları tarafından desteklenen “Gücümün Farkındayım, İşimin Başındayım” proje bilgilendirilmesi yapıldı. T.C Zafer Kalkınma Ajansı 2021 yılı Teknik Destek programı kapsamındaki “Dijitalde Pazarlıyorum Dünyaya Açılıyorum” konulu eğitim hakkında kısa bilgi verildi. Ayrıca Derneğin yapmış olduğu çalışmalar ve ziyaretler anlatıldı. Derneğin GİFED Girişimci İş Kadınları Federasyon Yönetim Kurulu Üyeliği hakkında tekrardan bilgi verildi.

2019 yılından bu yana Yönetim Kurulu Başkanlık görevini sürdürmekte olan Samiye HANCIOĞLU yaptığı konuşmada;

“Yönetimdeki değerli arkadaşlarımla üç yıllık bu süreçte bu bayrağı büyük bir sorumluluk ve gururla taşıdık, bu üç yılda birbirimize çok şey öğrendik ve öğrettik, daha öğreneceklerimiz ve öğreteceklerimiz de var. Görev süremizde derneğimize bir ivme kazandırdığımıza, derneğin hem yerelde hem de ülke genelinde bilinirliğinin arttığına, kurumlarda da bir karşılığımız olduğuna inanıyorum. Daha çok yolumuz var ancak hep birlikte derneği çok daha iyi yerlere gün ve gün büyüyerek getireceğimizden kuşkum yok. Başta Yönetim Kurulu arkadaşlarım, değerli üye arkadaşlarım olmak üzere verdiğiniz destek, yardımlarınız, hoş görü ve anlayışınız için çok teşekkür ederim. Genel Kurula katılımınızdan dolayı teşekkür ederim.” Şeklinde konuştu.

Sayın HANCIOĞLU’NUN konuşmasından sonra açık oylama yöntemi ile yapılan seçimde Yönetim Kurulu Üyeliğine Samiye HANCIOĞLU, Nimet CAN BALKAN, Ayşe KOCAÇAY, Sevil KÜTAHYA, Nalan KARCI oybirliği ile seçildi.

AFİKAD Yönetim Kurulu asil üyelerin sorumlu oldukları görevler;

Başkan: Samiye HANCIOĞLU

Başkan Yardımcısı: Ayşe KOCAÇAY

Muhasip: Nimet CAN BALKAN

Genel Sekreter: Nalan KARCI

Üye: Sevil KÜTAHYA


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cuma 21.6 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Pazar 24.9 ° / 8.6 ° Güneşli