Hüseyin Ayva; “Korkulan oldu, sabır çekiyoruz haberiniz olsun”

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı haftalık basın toplantısını gerçekleştirdi.

Siyaset 3.01.2022 20:36:00 0
Hüseyin Ayva; “Korkulan oldu, sabır çekiyoruz haberiniz olsun”

Basın toplantısında konuşan Saadet Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Hüseyin Ayva gündemi değerlendirerek önemli açıklamalarda bulundu.

“İlgilenilmezse kazada olur ölümde”

Bizler söyle söyleye dilimizde tüy kalmadı geçen hafta Afyon Necdet Sezer Üniversitesi’nin veterinerlik bölümünün önünde yolda bir kaza meydana gelmiş, üniversite öğrencisi yaralanmış geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Üniversitenin bulunduğu bölgede aydınlatma sorunu var, trafik lambalarında düzensizlik bulunuyor, kaldırım adına hiçbir şey yapılmamış.

“Belediye neden Erenler Mahallesi ile ilgilenmez anlamış değiliz”

Kel tepede kaldırım taşı çok onu Erenler Mahallesi’ne götürüp oraya döşeyecek belediye ve personeli yok, OSMANGAZİ ELEKTİRİK DAĞITIM özelleştiği için hizmeti aksatıyor ama belediye niye bu kadar öğrencinin bulunduğu Erenler Mahallesi ile ilgilenmez anlamış değiliz.

“Korkulan oldu, sabır çekiyoruz haberiniz olsun”

Korkulan oldu Akmescit Mahallesi’nde elektirik kontağından yangın çıkmış. OSMANGAZİ EKEKTİRİK DAĞITIM biz uyardığımız halde buralara müdahale etmek istemiyor ya sabır çekiyoruz haberiniz olsun.

“Yaşanmadan geçen yıllar değil, yaşatmayan iktidar utansın!”

2022 ilk gününde

Doğalgaza %25

Elektriğe %50 ile %130

Motorine 1 lira 29 kuruş

Benzine 61 kuruş

LPG’ye 78 kuruş

MTV’ye %25

VERGİ HARÇ CEZALARA %36

EMLAK VERGİSİNE %18

AFYON MİNİBÜSLERİNE %27 zam yapıldı.

“Hakikaten Allah akıl fikir versin bunlara”

Muhterem arkadaşlar; 2021 yılı enflasyonun, işsizliğin, TL'nin değer kaybının ve hayat pahalılığının arttığı bir yıl yıl oldu. Bir de tüm bunlarla doğru orantılı olarak, iktidar tarafından "hainler ve teröristler" kategorisine dâhil edilenlerin sayısında da yüksek bir artış yaşandı bu yıl. Bunu anlamak mümkün değil 20 yıldır muhalefeti çözemeyen iktidar muhalefete kabahat buluyor. Hakikaten Allah akıl fikir versin bunlara.

Şimdi çıkmış İçişleri Bakanı diyor ki; “Bizim bu yaptıklarımızı Allah yaptırıyor” Allah sana akıl fikir versin, Hasan Sabbah’ın adamları Haşhaşiler de böyle diyordu. Yaptıkları her yanlışı Cenab-ı Hak yaptırıyor diyorlardı. Yahu insan mesuldür mesul. Bir adamı öldüren de hırsızlık yapan da bunu diyebiliyor yeri geldiği zaman da. Bir İçişleri Bakanı’nın kalkıp bu ifadelerle milleti aldatmaya çalışmasını kabullenmek mümkün değil.

Bu insanı küfre bile götürür, her yaptığı hatayı Cenab-ı Hak taktir ettiği için ben yaptım diyemez. İnsan bizim inancımıza göre mesuldür her yaptığı hatanın da mutlaka hesabını verecektir. Ya bu dünyada ya öbür dünyada… Bütün hataları Cenab-ı Hak yaptırıyor bunlara, bunlar masum! Haşhaşiler böyle inanıyordu, FETÖ erbabı da bunlar gibi düşünüyordu. Belki yakın temasta bulundukları için bu arkadaşlara da bulaştı bu anlayış…

“2022 değişim yılı olacak”

Karanlığın en yoğun olduğu anın, aslında şafağa yakın olduğu o an gibiydi 2021… 2022 ise daha aydınlık ve daha huzurlu bir yıl olacak. Hiçbir vatandaşımız ümitsizliğe düşmesin. Ye'se kapılmasın… 2022’de Türkiye, kendisine dar gelen bu gömleği yırtıp atacak!

İnsanımızın, iktidarda bulunanların/bakanların gözlerine bakınca bir ışıltı göremediğini biliyoruz. Zira; ekonomi gözlerdeki ışıkla değil, sofradaki ekmekle ölçülür. İnşallah 2022 yılı kaygının güvene, endişenin de umuda dönüştüğü bir yıl olacak.

Biz, insanımızın gözlerindeki ışıltıyı yeniden kazanması için mücadele ediyoruz. Bu mücadeleyi birlikte sürdürecek, birlikte kazanacağız. Neşemizi, umudumuzu, gözlerimizdeki ışıltıyı yeniden ve hep birlikte geri alacağız.

Evet biliyoruz; 2022 için öngörüde bulunamıyor hiç kimse; fakat atacağımız adımlarla bu öngörülemez döneme de birlikte son vereceğiz.

2022, 2021'in acılarını, kayıplarını, eksiklerini geride bırakacağımız bir yıl olacak inşallah.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.8 ° / 6 ° Güneşli