İbrahim Balık’tan yoğun ziyaret trafiği

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı İbrahim Balık yoğun ziyaret trafiğini sürdürüyor.

Siyaset 24.03.2023 06:02:00 0
İbrahim Balık’tan yoğun ziyaret trafiği

AK Parti’nin genç esnaf aday adayı İbrahim Balık, aday adalığı sürecinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret ettiği yerlerde ilgiyle karşılanan Balık, esnafın sorunlarını bildiğini ve inandığı, neferi olmaktan mutluluk duyduğu AK Dava’dan bu yüzden aday adayı olduğunu dile getirdi.

9 ilçeye jet ziyaret

Jet hızıyla birçok ilçeye ziyaret gerçekleştiren AK Parti Milletvekili Aday Adayı Balık İhsaniye AK Parti İlçe Başkanlığı, Kızılören AK Parti İlçe Başkanlığı, Hocalar AK Parti İlçe Başkanlığı, Sandıklı AK Parti İlçe Başkanlığı, Dinar AK Parti İlçe Başkanlığı, İscehisar AK Parti İlçe Başkanlığı, Bolvadin AK Parti İlçe Başkanlığı, Sultandağı AK Parti İlçe Başkanlığı ve Çobanlar AK Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Balık, ilgi ile karşılanırken ziyaretler hoş sohbet havasında geçti. İlçe başkanları İbrahim Balık’a nazik ziyareti dolayısıyla teşekkür ederek başarılar dilediler. 

Merkez ilçe ve MÜSİAD’a ziyaret

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı İbrahim Balık, AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ve Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Ercan İşlek ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. 


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Çarşamba 19.5 ° / 6.4 ° false
  • Perşembe 18.9 ° / 7 ° false
  • Cuma 26 ° / 11.3 ° Güneşli