İGM İscehisar’da toplandı

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Kasım Ayı 9. Birleşim toplantısı İscehisar Organize Sanayi Bölgesi Mermer Akademisi Toplantı Salonunda yapıldı.

İlçeler 9.11.2021 19:50:00 0
İGM İscehisar’da toplandı

İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban başkanlığında İscehisar Organize Sanayi Bölgesi Mermer Akademisinde gerçekleşen toplantıya, İlçe Kaymakamı Uğur Kapar, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, Ak Parti İscehisar İlçe Başkanı Metin Balaban, İl Genel Meclisi Üyeleri Murat Dikmen, Mesut Çelen, diğer üyeler ile protokol üyeleri katıldı.

Toplantı Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban’ın açılış konuşması ile başlarken, Belediye Başkanı Ahmet Şahin ve İlçe Kaymakamı Uğur Kapar’ın konuşmaları ile devam etti.

Başkan Şahin konuşmasında; “İlçemizde bulunan mermer ocağı dökümlerinin kamu yararına kullanılarak ekonomiye kazandırılması amacıyla kullanım izinlerini İscehisar Belediyesi olarak aldık. Burada üretilen hammadde sıcak asfalt başta olmak üzere yol ve alt yapı çalışmalarında kullanılıyor. İscehisar’a kurulacak olan şantiye ile sıcak asfalt hammaddesini çok daha uygun maliyetle karşılanabilir. İlçemizde yapılan sıcak asfalt çalışmaları dolayısı Afyonkarahisar Valimiz Gökmen Çiçek’e, İl Genel Meclis Başkanımız Burhanettin Çoban’a, İl Özel İdare Genel Sekreteri Murat Toy’a, İl Özel İdaresi Yol Müdürü Faik Karakoç’a, İl Genel Meclis Üyelerimiz Murat Dikmen, Mesut Çelen ve diğer tüm üyelere teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantıda gündem maddelerinin değerlendirilerek karara bağlanmasının ardından katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.

Program günün anısına İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban ve İl Genel Meclisi üyelerine hediye takdimi ile sona erdi.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 87,5
Hayır
% 12,5
  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.7 ° Güneşli