İnternet Medya Birliği ve AFİHAD’tan Afyon Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret

Afyonkarahisar İnternet Medya Birliği ve Afyonkarahisar İnternet Haberciler Derneği (AFİHAD) Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti’ne (AGC) nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Yaşam 2.07.2022 02:15:00 0
İnternet Medya Birliği ve AFİHAD’tan Afyon Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret

Ziyarete Afyonkarahisar İnternet Medya Birliği Başkanı Soner Gürsan, İnternet Habercileri Derneği Başkanı (AFİHAD) İsmail Ögeday, birlik ve dernek üyelerinden Dilek Tür, Doğancan Gürsan ve Emrah Taytak katılırken Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt, cemiyet üyelerinden Hakan Dilek, İsmail Akar ve Faruk Kılınç misafir meslektaşlarını ağırladı.

Afyon Gazeteciler Cemiyeti'ne yapılan ziyarette basın camiasının sorunları ve bu sorunların bir araya gelerek aşılabileceği konuları ele alındı.

"300 milyonluk yatırım yapıyoruz"

Cemiyet binasının bulunduğu Karaman İş Merkezi'nde bulunan işyerlerini ziyaret eden Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’te basın mensuplarının sohbetine katıldı. Belediye çalışmaları ile ilgili bilgiler aktaran Başkan Zeybek şunları söyledi:

“Uzun Çarşı'nın yenilenmesi çalışmalarına başlıyoruz. Önümüzdeki hafta ihalesi tamamlanacak. Maliyetlerin yüzde 70'ini Belediyemiz, yüzde 30'unu mülk sahipleri karşılayacak. Uzun Çarşı'da esnafların büyük kısmı kiracı konumunda. Biz Belediye olarak orta yolu bulmak zorundayız. Uzun Çarşı'dan sonrasında Kadınlar Pazarı ve Kasaplar Çarşısını gündeme alacağız. Eski Veterinerlik binasını yıkıyoruz, orada Gastronomi Sokağını kuracağız. Yoncaaltın’da yıkım bitti, yapımın ihalesini gerçekleştirdik. Hiçbir mülk satmadan 300 milyonluk yatırım yapacağız. Sadece 400’er metrekarelik 3 arsa sattık."

Basın camiasını da imkanlar dahilinde her zaman destekleyeceklerini belirten Başkan Zeybek basın mensupları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Perşembe 22.3 ° / 10.6 ° Güneşli
  • Cuma 21.6 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 6.9 ° Güneşli