İnternet Medya Birliği ve AFİHAD’tan Cengiz Üstün’e ziyaret

Afyonkarahisar İnternet Medya Birliği ve İnternet Habercileri Derneği (AFİHAD) geçtiğimiz günlerde Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı (ESOB) olarak seçilen Cengiz Üstün’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Yaşam 15.06.2022 03:00:00 0
İnternet Medya Birliği ve AFİHAD’tan Cengiz Üstün’e ziyaret

Ziyarette, hayırlı olması dilek ve temennilerini ileten ziyaret heyeti Başkan Üstün’e başarılar diledi. ESOB Başkanı Cengiz Üstün ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Üstün basının toplumsal açıdan son derece önemli olduğunu vurgulayarak “basın toplumun gören gözü, duyan kulağı yani bir nevi eli ayağı gibidir. O nedenle bizler ESOB ve 23 bin üyemizle sizlerin yaptığı işi önemsiyoruz. Bizim kendimizi ifade etmemize vesile oluyorsunuz. Bu anlamda ziyaretinizi de sizleri de önemsiyoruz. Sizlerle daha nice uzun yollar alacağız” ifadelerine yer verdi.

Ziyarette İnternet Medya Birliği Başkanı Soner Gürsan ise Üstün’e başarılar dileyerek “Şehrin önemli sivil toplum kuruluşu ve tüm odaların başı olan, ESOB bizim açımızdan son derece önemli bir kuruluş, bizlerin üzerine düşen ne varsa gece gündüz birlikte el ele şehrin büyümesi ve gelişmesi açısından elimizden geleni yapmaya hazırız bu anlamda sizlere ve yönetim kurulunuza yeni ve zorlu görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

İnternet Habercileri Derneği Başkanı İsmail Ögeday’da, Afyonkarahisar’da büyük bir mecranın ve esnafın sesi olan ESOB bünyesinde barındırdığı binlerce esnaf ile birlikte şehrin ekonomisine büyük katkı sunuyor, bu anlamda şehrimiz sizlerin sayesinde daha da güçlü olacak inşallah” diyerek Başkan Üstün’e başarılar diledi.

Ziyaret karşılıklı fikir alışverişi le yaklaşık bir saat sürdü. Ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile birlikte ziyaret sonlandırıldı. Ziyarete AFİHAD Başkanı İsmail Ögeday, İnternet Medya Birliği Başkanı Soner Gürsan, üyelerden Dilek Tür ve Doğancan Gürsan katıldı.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Perşembe 22.3 ° / 10.6 ° Güneşli
  • Cuma 21.6 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 6.9 ° Güneşli