İscehisar’da geleceğe miras fidanlar toprakla buluştu

“Geleceğe Nefes Ol” sloganıyla başlatılan Millî Ağaçlandırma Günü Fidan Dikim Etkinliği kapsamında, tüm Türkiye'de 252 Milyon fidan toprakla buluşuyor.

İlçeler 11.11.2021 17:49:00 0
İscehisar’da geleceğe miras fidanlar toprakla buluştu

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın her yıl 11 Kasım gününün "Milli Ağaçlandırma Günü" olarak kutlanacağını duyurması, “Geleceğe Nefes Ol” kampanyasına öncülük etmesiyle bugün İscehisar İlçesi Karamehmet Devlet Hastanesi bahçesinde yüzlerce fidan toprakla buluştu.

Belediye Başkanı Ahmet ŞAHİN; “Kıyametin kopacağını bilseniz dahi elinizdeki fidanı dikiniz diye emreden dinin mensuplarıyız. Geleceğe daha güzel bir dünya bırakmak adına düzenlenen bu etkinlikte emekleri olan başta Cumhurbaşkanımız, Tarım ve Orman Bakanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Daha yeşil bir İscehisar için Afyonkarahisar Orman İşletme Müdürlüğünden temin edeceğimiz 5000 adet fidanı pazartesi günü vatandaşlarımıza da dağıtacağız.” dedi.

Kampanya kapsamında ilçemizde düzenlenen programa; İlçe Kaymakamı Uğur Kapar, Belediye Başkanız Ahmet Şahin ve ilçe protokolü katıldı.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.8 ° / 6 ° Güneşli