İyi Parti Merkez İlçe Başkanlığı için çalışmalar devam ediyor

İyi Parti’de Merkez İlçe Başkanlığı istişare toplantısı haftanın son gününde devam etti.

Siyaset 30.01.2022 23:56:00 0
İyi Parti Merkez İlçe Başkanlığı için çalışmalar devam ediyor

Afyonkarahisar Merkez ilçe yönetiminin istifası nedeniyle, yeni merkez ilçe yönetiminin oluşturulması kapsamında ilimize gelen İyi Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Faysal Hacımustafaoğlu başkanlığında yapılan istişare toplantıları haftanın son günüde devam etti.

Sayın Faysal Hacımustafaoğlu; 2019 yerel seçimlerinde İyi Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Dr. Mahmut Koçak ile bir araya gelmesinin akabinde merkez ilçeye bağlı belde başkanları il başkanlığında istişarelerde bulundu.

Sayın Hacımustafaoğlu “İstişare toplantılarımız bir hafta boyunca devam etti. Bu toplantılar bizim için çok değerlidir. Yaklaşan Genel ve yerel seçimler öncesi toplumun tüm kesimlerinden insanımızın bir araya geldiği bir merkez ilçe teşkilatını oluşturmaya çaba gösteriyoruz. Bu kapsamda İyi Parti teşkilatının kurulmasından bugüne kadar emekleri olan arkadaşlarımızla bir araya gelerek istişarede bulunuyoruz. İl, ilçe, belde ve tüm köylerimizde birlik ve beraberlik içinde bir arada tek vücut olarak hareket edecek bir teşkilat yapısı gereklidir. Ne zaman yapılırsa yapılsın ilk seçimde İyi Partimiz iktidara gelecektir. Tüm teşkilatımızın bu sorumluluğun bilinciyle çalışması önem arz ediyor. Afyonkarahisar’da İyi Parti’nin genel ve yerel seçimde birinci parti olacağına yürekten inanıyoruz. İnşallah sık sık bir araya gelerek değerlendirmelerimiz devam edecektir” dedi.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 87,5
Hayır
% 12,5
  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.7 ° Güneşli