Karataş: “Nice bayramlarda bir ve beraber olmayı temenni ediyorum”

Saadet Partisi Afyonkarahisar Geleneksel Bayramlaşma Programı, Saadet Partisi önceki Genel Başkanı, Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Siyaset 5.05.2022 02:40:00 0
Karataş: “Nice bayramlarda bir ve beraber olmayı temenni ediyorum”

İl, İlçe, Millî Görüşçü Kuruluşlar ve vatandaşların yoğun katılımlarıyla gerçekleştirilen bayramlaşmada Prof. Dr. Mustafa Kamalak şunları ifade etti;

“Bu bayram milletimizin çektiği sıkıntıların son bulmasına, İslam aleminde bir uyanışa, bir dirilişe vesile olur ve İslam alemindeki gözyaşının sona ermesine, bir an evvel İslam birliğinin ve adil bir dünyanın kurulmasına vesile olur. Dua ve temennilerimiz bunun içindir. Bu duygu ve düşüncelerle hemşehrilerimizin ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı'nı kutluyorum. Mutlu, huzurlu ve müreffeh bir gelecek diliyorum” dedi.

Bayramlaşmada İl Başkanı Beytullah Karataş ise şunları söyledi;

“Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz, kardeşliğimizi yenilediğimiz müstesna günlerdir. Rabbimizin gönüllerimizi yumuşattığı bu özel günler, aynı zamanda kırgınlıkların giderilmesi, küskünlerin barışması için de önemli fırsatlardır. Bu vesileyle teşkilatlarımızın ve hemşehrilerimizin bayramını tebrik ediyor, nice bayramlarda bir ve beraber olmayı temenni ediyorum.”

Bayramlaşma programına Saadet Partisi önceki İl Başkanı Adnan Şenel, Refah Partisi eski Milletvekili Osman Hazer, GİK Üyesi Ali Hazer, İlçe Başkanları, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları mensupları katıldılar.

Program konuşmaların ardından nihayete erdi.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.8 ° / 6 ° Güneşli