Koltuklarınızı bırakın ve daha fazla işgal etmeyin

Millet İttifakı Belediye Meclis Üyeleri kendilerine gelen şikayetler üzerine bir basın bildirisi yayınladı.

Gündem 15.02.2023 20:02:00 0
Koltuklarınızı bırakın ve daha fazla işgal etmeyin

Afjet abonelerinin mağduriyetini dile getiren Millet İttifakı Belediye Meclis Üyeleri; vatandaşın ısınma problemi yaşadığını, böylesi ağır kış mevsimi koşullarında adeta bedelini ödeyerek evlerinde ısınmak bir yana dursun, soğukla mücadele eder hale geldiğini söylediler.

Millet İttifakı Belediye Meclis Üyeleri’nin açıklaması şu şekilde;

“Evlerinde elektrikli ısıtıcı ile soğuktan korunan, mağdur edilen vatandaşlarımıza mesaj yoluyla bilgilendirme yapan Afjet yetkilileri; “bir arıza oluşmuştur, giderilmeye çalışılmaktadır, yaşanan aksaklıktan dolayı anlayış ve özür dileriz’’ mesajları inandırıcılığını yitirmiş, zaman kazanmaya çalışılmakta olduğu gözlerden kaçmamıştır ve kaçmayacaktır. 

Art arda yapılan %75 hatta %100 e varan zamlar konusunda son derece hızlı davranan Afjet idarecilerinin, geçen yılki kıştan bu yana hala arızaları çözememiş olması, bedelini kat be kat aldığı halde sorun çözme konusundaki yavaşlıkları tepkilere yol açmıştır.

Basın aracılığı ile Afjet idarecilerine buradan milletimizi temsilen sesleniyoruz. Zamlı faturaların tahsili konusunda son derece mahir olmanıza rağmen hizmet etme, sorun çözme konusunda da ne kadar yetersiz olduğunuzu kabul edin ve bir an evvel vatandaşlarımızın ısınma sorununa kalıcı bir çözüm üretin. Geçiştirme adına insanlara mesaj atmak yerine acilen görevinizin gerektirdiği sorumlulukla gereğini yapın. Görevinizi yapamıyorsanız da aynı sorumluluk duygusu ile o size çok rahat gelen koltuklarınızı bırakın ve daha fazla işgal etmeyin.

Buradan Millet İttifakı Belediye Meclis üyeleri olarak Afjet yöneticilerine çağrımızdır. Sorun çözemediğiniz ve milleti soğuğa mahkûm ettiğiniz ortada iken, en azından mağduriyetin giderilebilmesi için 2022 yılı Aralık ayı, 2023 yılı Ocak Ayı ve Şubat Ayı faturalarını tahsil etmekten vazgeçin. Tahsil ettiğiniz fatura bedellerini de vatandaşlara iade edin. 

Bugüne kadar sorumsuz idareciliğiniz yüzünden mağdur olmuş hemşerilerimizin daha fazla mağdur olmasına sebep olmayın. Ve derhal herkese gerekli açıklamayı yaparak, veremediğiniz hizmet nedeni için özür dilemek yerine, tahsil ettiğiniz bedelleri hemşerilerimize iade edin bunu da yapamıyorsanız lütfen bu millete gölge etmeyin başka ihsan istemiyoruz. 

Kamuoyuna saygılarımızla.”


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Pazartesi 16 ° / 6.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 17.9 ° / 4.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.5 ° / 6.4 ° false