Koyuncu Grup’tan Başkan Çöl’e ziyaret

Koyuncu Sera İşletme Müdürü Mehmet Hanifi Fidan ve Koyuncu Tarım Grubu Başkanı Merve Turgut, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret ederek işlerinde kolaylıklar diledi.

İlçeler 31.01.2022 13:54:00 0
Koyuncu Grup’tan Başkan Çöl’e ziyaret

Bilindiği gibi 55. Kuruluş yıldönümünü kutlayan Koyuncu Grup, Sandıklı İlçesi’nde 100 dönümlük jeotermal serada topraksız tarım yöntemiyle doğal salkım domates üretim işine başlamıştı.

Başkan Mustafa Çöl’ü ziyaretleri sırasında yeni ürettikleri ürünlerden hediye olarak getiren heyet, kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Burada bir açıklama yapan Koyuncu Tarım Grubu Başkanı Merve Turgut; “Seramızda yıllık 5 milyon kg domates üreterek, bunun büyük bir bölümünü ihraç etmeyi planlıyoruz. Ağırlık olarak Avrupa ve Arap ülkeleri ile Rusya hedef pazarlarımız arasında yer alıyor.

Bu yatırımın bizi mutlu eden bir başka yönü ise kadın istihdamına katkıda bulunuyor olması. Yaklaşık 120 çalışanımızın 100’ü kadınlardan oluşuyor. Kendilerine sürekli eğitimler verdiğimiz gibi, biz de onlardan çok şey öğreniyoruz. Bu yeni yatırımımızın her açıdan ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Başkan Mustafa Çöl bu nazik ziyaret için kendilerine teşekkür ederek, ilçemizde yaptıkları ve yapacakları yatırımlardan dolayı Koyuncu Grup başta olmak üzere kendilerine duydukları memnuniyeti ifade edip, ilçemizin adını bu sektörde başarı ile temsil ettikleri için kendilerini kutladı.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cuma 21.5 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli