Kumartaşlı’dan Gönül Dostları’na destek

Afyonkarahisar Şehit Aileleri, Gaziler Dul ve Yetimler Derneği Başkanı İsmail Kumartaşlı, Gönül Dostları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine ramazan gıda kolisi desteğinde bulundu.

Yaşam 14.04.2022 18:09:00 0
Kumartaşlı’dan Gönül Dostları’na destek

Kolilerin üzerinde de şehitlerin isimlerinin yazılı olması dikkatlerden kaçmadı. Başkan Kumartaşlı, “Bizler Şehit aileleri Derneği olarak, hayırsever bağışçılarımızdan aldığımız emanetleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz.

Bu vesile ile Gönül Dostları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimizde bu kolilerden ulaştırdık. Amacımız ortak Allah hayırseverlerin yapmış olduğu özellikle bu ramazan ayında ne hayrı varsa kabul eylesin diyorum” dedi.

Gönül Dostları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yıldız Değer de Başkan Kumartaşlı’ya çok teşekkür etti. Başkan Değer’de; "Bizler Gönül Dostları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak, bu Ramazan Ayında da çok sayıda ihtiyaç sahibine ulaştık ve ulaşmaya devam ediyoruz. Rabbim Tüm şehitlerimize Rahmet Gazilerimize de şifa versin , Şehit ailelerimize de sabır versin İnşallah. Bizler de şehitlerimiz ve gazilerimiz adına bize teslim edilen bu gıda kolilerini, ihtiyaç sahiplerine, en kısa zamanda ulaştıracağız inşallah” dedi.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cuma 21.6 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Pazar 24.9 ° / 8.6 ° Güneşli