Kumartaşlı’dan İyi Partili vekile sert sözler

Afyon Şehit Gaziler Derneği Başkanı İsmail Kumartaşlı İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’ın şehit kardeşine yaptığı küfürle alakalı bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Yaşam 5.11.2021 23:34:00 0
Kumartaşlı’dan İyi Partili vekile sert sözler

Şehit kardeşine yapılan küfrün tüm şehit aileleri ve gazilere yapılmış addettiklerini ifade ederek şu sözlere yer verdi;

“05.11.2021 tarihinde PKK terör örgütü tarafından 1997 yılında şehit edilen İsa GÜMRENin kardeşi Tahir GÜRMEN’e

Bingölde İyi Partili vekillere verdiği tepki neticesinde, İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’ın şehit kardeşine karşı yaptığı küfürü tüm şehit aileleri ve gazilerimize yapılmış gibi addediyor esef, şiddet ve nefretle kınıyoruz.

Yine bir Bingöl ziyaretlerinde burası Kürdistan, burada ne işiniz var diyenlere sessiz kalanların, şehit kardeşi olduğunu söyleyerek benim kardeşim paramparça oldu demesine rağmen ağza alınmayacak küfürler edilmesi şehitlerimizin ruhunu incitmiş, gazilerimizin yaralarına tuz basmıştır.

Bu olay HDP ile yapılan ittifakın gün yüzüne çıkışıdır.

Vatanımızın bütünlüğü, milletimizin birliği ve beraberliği için hayatını feda eden şehitlerimizin, aziz hatıralarına, bizlere emanet yakınlarına saygısızlık edenleri yüce Milletimiz asla unutmaz.

Aziz şehitlerimizin kanlarıyla kurulan Gazi meclisimiz de Teröre destek verenlerle iş birliği içerisinde olan, şehidimizin emaneti olan yakınlarına ağza alınmayacak şekilde küfretme hadsizliği alçaklığı ve terbiyesizliğine cüret etme cesaretini gösteren, hiçbir parti ve vekil istemiyoruz.

Şehit Aileleri ve Gaziler olarak;

Her kim terör sevici, eli kanlı bebek katillerini destekleyen siyasi parti ile temasa geçip, iş tutarsa karşısında bizleri görecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyururuz.”

 


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Pazar 24.2 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.4 ° / 12.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 27.4 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı