Milletvekili Olgun sert iddialara yanıt verecek mi?

www.afyonyerelbasin.com imtiyaz sahibi gazeteci Ahmet Uçmak “Av. Hakan Şeref Olgun’un gerçek yüzü.!” başlıklı bir köşe yazısı kaleme aldı.

Siyaset 3.09.2023 18:40:00 0
Milletvekili Olgun sert iddialara yanıt verecek mi?

İyi Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun’u sert sözlerle eleştiren Gazeteci Ahmet Uçmak’ın köşe yazısına herhangi bir yanıt gelmezken iddialar ise kamuoyunda merak konusu oldu. 

Gazeteci Ahmet Uçmak’ın www.afyonyerelbasin.com  da kaleme aldığı köşe yazısı ise aynen yayınlıyoruz. Köşe yazısı ise şu şekilde;

AV. HAKAN ŞEREF OLGUN'UN GERÇEK YÜZÜ.!

Kısaca Av. Hakan Şeref olgun kim.?

1989 yılında da Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 1994 İdari Seçimlerinde Anavatan Partisi’nden İl Genel Meclisi Üyeliğine seçildi. 2001 yılında yapılan Türkiye Odalar Borsalar Birliği Organ seçimlerinde Çay Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliğine seçildi. 2009-2010 yıllarında Türkiye Partisi Afyonkarahisar İl Başkalığını kurdu. İYİ PARTİ Afyonkarahisar Merkez İlçe üyesi olarak Siyasi yaşamını 2021'den itibaren İYİ Parti'e sürdürdü. 2023 seçimlerinde İYİ Parti'nin Afyonkarahisar'ın 1. sıradan milletvekili adayı oldu. 28. dönem TBMM'de milletvekili olarak yer aldı, Adalet Komisyonu'nda görev aldı.

ŞİMDİ AV. HAKAN ŞEREF OLGUN'A CEVAP VEREMEYECEĞİNİ BİLE BİLE SORUYORUZ.??

1- İyi Partiden Milletvekilliğini açıklayan Av. Hakan Şeref Olgun, Öncelikle İYİ Parti Genel Merkezindeki Nufusunu kullanarak,  2 yıl içinde Afyonkarahisar İYİ Parti teşkilatına operasyon çekerek, iyi partinin içine sızmayı başardınmı.? 

2-İlk öncesinde Afyonkarahisar'da Basın adına algı operasyonları düzenleyecek bir tetikçi gerekiyordu. Bunu başararak Afyon'da hangi gazeteciyi tetikçin olarak kullandın ve kullanmaya devam ediyorsun.??

3- Sırası ile engel teşkil edecek insanlara operasyon düzenlenmesi gerekiyordu. Siyasete kimlerle posta koyarak dizayn edecek , kısacası ayar verecektin bunu başardınmı.?. 

4- Sırası ile Ak Parti başta olmak üzere, Ak Parti ile iş tutanlara hangi posta ile birlikte el ele vererek siyasete yön vermeleri gerekiyordu. Yön verdinmi Sayın Olgun.??

5- Bunu ilk önceleri sırası ile kullanılması gereken insanların başında Dr. Mahmut Koçak yerini aldı. Önce Mahmut Koçak üzerinden gittiler ve onu diskalifiye etmeyi başardılar. Sonrasında Alper Yağcı, Saffet Acar, İYİ Parti eski yönetim kurucular kurulu üyeleri başta olmak üzere İYİ Partiyi içeriden feth ettinmi Sayın Olgun..??

"KAZANDIĞI KİRLİ PARA İLE SİYASETE GİRDİ"

6- Seçimlerden önce adı Mafya avukatı olarak anılmış bunu inkar etmemiş benim mesleğim bu istediğim kişilerin avukatlığını yaparım demiştin. Av. Mesleğinden kazandığı ve bununla gurur duyan Av. Hakan Şeref Olgun, İstanbul başta olmak üzere tüm İllerde kötü işler yapan, mafya, kara para aklayıcıları, devleti zarara uğratanlar, çeteler, hırsızlar, Kumarhanecilerin Avukatlığını yaparak bu kişilerden kazandığın kirli paralar ile siyaset yapmayı, Dokunulmazlık zırhına bürünmeyi uygun gördünmü..??

7- Tüm İlçe teşkilatlarına yüklü miktarlarda para aktarımı ve 2 Yıldır düzenli olarak, İnsanları nasıl kullanırım hesaplarını çok iyi başaran Olgun, Sırası ile başta İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığının içine sızdı. Sonrasında yeni bir teşkilatlandırma adı altında, siyasetin dilinden anlayan Başkan Muhammet Mısırlıoğlu'nu yanına çekerek iç operasyon düzenledinmi.??. 

8- Bu operasyonda ilk nasibini alan delegeler oldu. Parada sıkıntı yoktu, Seçim çalışmaları ve ilan reklam adı altında başta Afyon Yerel Basın Ahmet Uçmak'ı susturmak gerekiyordu. Ahmet Uçmak'a seçimlerde 400 Bin'i gecik para verip, haberler ilan ve reklam konusunda desteğini istedinmi??. 

9- Hatta özel haber yapmak adına 35 Bin lira maaş bağladınmı??. İçine aldıkları Ahmet Uçmak'ı tanıyamadılar. Ahmet Uçmak öncesinde Reis Recep Tayyip Erdoğan Sevdalısı olduğunu ve ne olursa olsun Oyunu Ak Partiye vereceğini belirtmişti. Bu çoğu iyi partili tarafından iyi karşılanmadı. Gazeteci Ahmet Uçmak'a sürekli olarak sen Ak Partilisin İYİ Parti İl Başkanlığında ne işin var diyorlardı. Bu arada içlerine giren Ahmet Uçmak çok şeyide öğrenmiş oldu. Sayın olgun bunlar Yalan mı .??

10- Bunların başında Kendi davası ve Partisine ihanet eden Pazarağaç Belediye Başkanı Şevki Kara'nın İYİ Parti Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun'un ofisinde düzenlenen seçim koordinasyon çalışmalarında yerini aldımı ???

11- Ak Partili bir Belediye Başkanını İYİ Partiye çalışması için kullanan Av. Hakan Şeref Olgun, Çaylı İş Adamlarından birini kullanmayı başardınmı.?? Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı'yıda kullanmak istedi ama tüm uğraşlarına rağmen çok denedin, kullanmayı başaramadın dimi ? . 

12- Saffet Acar eline ayağına takılıyordu ve harcanılması gereken en önemli insandı. Basın mensupları arasında Afyon Zafer Net haber portalının zamanındaki sahibi Kemal Horzum'da seçimlerde ayağına takılmaya başlamış, onunda birilerini kullanarak harcanılması gerekiyordu. Kemal Horzumu da ortadan kaldırmayı başardınmı??.

13- İYİ Partinin kurucularından Saffet Acar'ı önce ön seçimlerde kurdukları tuzak, sonradan eklenen paralı üyeler, satın alınan insanlar ile geçmeyi başardınmı?. Sonrasında uyguladığı tuzağı devreye sokan Olgun, Önce Milletvekilliği adaylığından sonrasında genel merkezdeki görevinden Saffet Acar'ı istifa etmesini sağlandınmı?? 

14- Seçimlerde para babası olan Mustafa Enis Arabacı'yı 2. Sıra aday edilmesi gerekiyordu. Bunu başaran Av. Hakan Şeref Olgun, 2. bir sermaye gücünüde arkasına alarak Milletvekilliği seçimlerinde 1. sıradan Milletvekili olmayı başardımı??. Zaten İYİ Partinin sadece bir vekil çıkaracağınıda baştan hesaplamışmıydın.??

15- Sayın Olgun; Yalınayak gazetecinide yanına alarak, yerel seçimlerde algı operasyonu düzenlemek için Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'e zarar verme adına haberler yaptırmaya başladınmı.?? Yapılan tüm haberler ile algı operasyonu yaratamayacağını anladıklarında, kirli emellerini ortaya çıkardılar ve Mehmet Zeybek'in oğlunu işin içine katmaya çalıştılarmı.??. Bunuda başaramayacaklarını anlayanlar bu sefer yaptıkları tuzağı Ahmet Uçmak sosyal medya hesabından gün yüzüne çıkarınca geri adım atmak zorunda kaldılarmı??. 

16- Sayın Hakan Şeref Olgun; Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı seçimlerinde kullanmak ve harcamak için seçtiğin Aday'ın ismini söylermisin.?, yoksa benmi açıklayayım.??

17- Ak Partiye ihanet eden Pazarağaç Belediye Başkanı Şevki Kara'yı yerel seçimlerde İYİ Partiden aday gösterecekmisin.??

18- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Büyük Taarruz’un yıldönümü 26 Ağustos’ta Afyon’da konuştu. Neden o kutsal topraklarda partililerin birbirine girdi.?  Yaşanan arbede sonrası kaç kişi yaralandı.? Akşener tüm siyasi partilere, seçime ayrı ayrı girme çağrısı yaptı. Sayın Hakan şeref OLgun; Baştan ne olursa olsun Adalet Bakanı olacağını söylemiştin, Genel Başkanın Meral Akşener'e nasıl ve ne zaman ihanet edeceksin.?

19- Bir Gazeteci abimiz ile haber gurubundan Yıllık abone olma karşılığında, önümüzdeki yerel seçimler için ne kadar para verip satın alacaksın.??

20- Seçimler öncesi ve sonrası verdiğin sözleri neden tutmuyorsun.? Erkeklikte söz namus değilmi.?

Malesef Av. Hakan ŞEREF Olgun, adının hakkını veremedi, Ankara'dan basın danışmanı aracılığı ile, Afyonkarahisar'dan İYİ Partilileride kullanarak aklı sıra Ahmet Uçmak'ı tehdit edeceğini zannetti. Danışmanı beni aradı ve Hakan beyin selamı var, onun hakkında bişeyler yazmazsan şerefsizmişsin notunu bana gönderdi. Bende o notu aldım, şerefsiz olmadığımı kanıtlamış oldum. 

Şimdi soruyorum Av. Hakan ŞEREF Olgun'a, ŞEREFSİZ kim miş.? ????????????????????????????????

YAKINDA AV. HAKAN ŞEREF OLGUN İLE ALAKALI ÇOK CİDDİ BELGELER, AFYON YEREL BASIN'DA OLACAK.. Takip etmeye devam edin.!!!

 

Kaynak: www.afyonyerelbasin.com (Ahmet Uçmak)

 

https://www.afyonyerelbasin.com/av-hakan-seref-olgun-un-gercek-yuzu/78680/  


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Pazar 24.9 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.4 ° / 8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 20.9 ° / 8.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu