Milletvekili Taytak’ın ziyareti sonrası Ahmetpaşa’da çalışmalar başladı

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, geçtiğimiz hafta Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret ederek, Ahmetpaşa kasabasıyla ilgili talebi iletmesinin hemen ardından Kar

İlçeler 27.10.2021 16:20:00 0
Milletvekili Taytak’ın ziyareti sonrası Ahmetpaşa’da çalışmalar başladı

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, geçtiğimiz perşembe günü Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’nu makamında ziyaret ederek, vatandaşlardan, yerel yöneticilerden ve MHP İl ve ilçe teşkilat yöneticilerinden gelen karayolları ile ilgili yapılması gereken talep ve istekleri paylaşmıştı. Milletvekili Taytak, Ahmetpaşa Belediye Başkanı Eyup Yakan ve belde halkının, Afyonkarahisar – Antalya karayolu Ahmetpaşa beldesi geçiş bağlantısı ile ilgili talebi Genel Müdür Uraloğlu’na iletmesinin ardından hafta başı itibariyle karayolları ekipleri çalışmalara başladı.

Başkan Yakan’dan Milletvekili Taytak’a teşekkür

Kasaba halkı adına Milletvekili Taytak’a teşekkür eden Ahmetpaşa Belediye Başkanı Eyup Yakan, “MHP MYK Üyemiz ve Afyonkarahisar Milletvekilimiz Mehmet Taytak Beye, Afyonkarahisar – Antalya karayolu Ahmetpaşa beldesi geçiş bağlantısı ile ilgili belde halkımızın talebini iletmemizin ardından yapılan ziyaretler sonucunda karayolları ekipleri hafta başı itibarıyla kasabamıza gelerek hızlı bir şekilde çalışmalara başlamışlardır. Bizim için son derece önemli bir konuydu. Bağlantı yolunun açılmasıyla hem kazaların önüne geçilecek hemde Sinanpaşa halkı için alternatif bir yol olmuş olacak. Vekilimize kasaba halkı adına tekrar teşekkür ediyorum”


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 87,5
Hayır
% 12,5
  • Perşembe 20.6 ° / 6.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli