Minik izciler Zeybek Başkan’ı ziyaret etti

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencilerinden oluşan İzci Kulübü’nü makamında kabul etti.

Gündem 14.12.2021 14:55:00 0
Minik izciler Zeybek Başkan’ı ziyaret etti

Göreve geldiği günden itibaren eğitim ve öğretime ayrı bir önem veren Başkan Mehmet Zeybek, Çanakkale’de şanlı bir tarihin nasıl yazıldığını, ecdadımızın bu ülkeyi nasıl savaşarak kazandıklarını yakından görmeleri için izcileri Çanakkale Gezisine göndereceklerinin müjdesini verdi.

“Bize düşen ne varsa her zaman yanınızdayız”

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda ‘İzcilik Kulübü’nün faaliyete geçmesinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Zeybek Başkan, öğrencileri 2022 yılında liderlerinin başkanlığında Çanakkale’ye gönderebileceklerini ifade etti. Zeybek Başkan “2022 yılında Çanakkale’ye gitmeyen öğrencilerimizi biz götürmek istiyoruz. Çocuklarımız Atalarımızın savaştığı yerleri ve Şehitler diyarını görmüş olurlar. Bize düşen ne varsa her zaman yanınızdayız” dedi.

“Başkanımıza teşekkür ediyoruz”

Okul olarak bir İzci Kulübü kurduklarını hatırlatan İzci Lideri Yusuf Akgün ise okulun sosyal aktivitelerini canlandırmak için harekete geçtiklerini ifade etti. İzci kulübünün yanı sıra okçuluk kulübünü de oluşturduklarını belirten Akgün, Başkanımız Zeybek’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. Akgün, “Başkanımız sağ olsun her zaman bizlere destek oluyor. İzcilerimizi Çanakkale’ye götürmek istediğimizde destek olacağını söyledi. Kendisine okulum ve kulübümüz adına teşekkür ediyorum” dedi.  Türkiye İzci Federasyonu ve Milli Eğitim Bakanlığı İl Sorumlusu Dilaver Kayacan’da İzcilik alanında Afyonkarahisar’da yaptıkları ve yapacakları çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cuma 20.3 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 13.8 ° / 6.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 12.2 ° / 3.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı