Mısırlıoğlu: “Hedefimiz ilk seçimde iktidar olmaktır”

Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde İYİ Parti İl Başkanlığı Binası’nda gerçekleşen bayramlaşma programına yoğun bir katılım sağlandı.

Siyaset 5.05.2022 02:47:00 0
Mısırlıoğlu: “Hedefimiz ilk seçimde iktidar olmaktır”

İYİ Parti İl Başkanlığındaki Bayramlaşma programına İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu İYİ Parti MDK Üyesi Öncül Kazancı, Sandıklı Eski Belediye Başkanları Mustafa Baştuğ,  İsmail Elibol, Dinar Eski Belediye Başkanı Saffet Acar, Çobanlar eski belediye Başkanı Sefa Değirmen,22. Dönem Milletvekili Dr. Mahmut Koçak, 21. Dönem Milletvekili Müjdat Karayerli, İYİ PARTİ Belediye ve İGMİ üyeleri, Bayındırlık ve İskan eski Bakanı Abdülkadir Akcan, Avukat Hakan Şeref Olgun, İl yönetim kurulu üyeleri, Merkez İlçe başkanı Orhan Karagöz ve yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti İlçe ve belde Başkanları Gençlik kolları başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ve siyasi Parti temsilcilerinin  yanı sıra parti üyelerimiz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu bayramlaşma törenine gelen partililer ve vatandaşlar ile tek tek tokalaşıp, Ramazan Bayramlarını kutladı.

Başkan Mısırlıoğlu yaptığı konuşmada “Artık Türk siyasetinin merkezine yerleşmiş bir siyasi partiyiz. Toplumun her türlü problemiyle ilgilenen, her türlü problemin çözümünü de beraberinde sunuyoruz. Sık sık vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Gördüğümüz şu; Sokak yani vatandaş artık İYİ Parti’yi, genel başkanımız Sayın Meral Akşener’i çağırıyor. Partimizin kadrolarına ve elbette Sayın Genel Başkanımıza büyük bir teveccüh var. Bu anlamda İYİ Parti’nin önünün, çok açık olduğunu söyleyebilirim. Afyonkarahisar’da da partimizin konumu, vatandaşlarımızdaki algısı son derece iyi durumda ve 2018 ile bugünü mukayese ettiğimiz takdirde inanılmaz bir ivme kazandığımızı söyleyebilirim.

Teşkilatlar olarak çalışmalarımızı daha da arttırarak sürdüreceğiz. İlçe teşkilatlarımız kendi bölgelerinde bu saatten sonra sürekli sahada olacaklar. Hemşerilerimizin acısında da sevincinde de her zaman olduğu gibi yanı başında olacağız. Özellikle kadın ve gençlerimiz bu süreçte hepimizden daha fazla aktif olacaklar. Tüm ilçe teşkilatlarımız gecesini gündüzüne katarak çalışacaklar” dedi.

“Her an seçim yapılacakmış gibi hazırız”

İster erken, isterse 2023’te olsun biz hazırız. Genel başkanımızdan yurdumuzun en ücra köşesindeki mahalle temsilcisine ve hatta parti üyemize kadar tüm kademeler seçimlere hazırız. Afyonkarahisar’da da bu hazırlıklar hızlı bir şekilde sürüyor. İlçe teşkilatlarımız büyük bir gayretin içindeler. Herkeste büyük bir umut ve heyecan var “diye ifade etti.

Bayramların, birlik, beraberlik, sevginin ve hoşgörünün yaşandığı günler olduğunu belirten İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu “Biz büyük bir aileyiz. Birlikte bütün zorluklara göğüs geren, birlikte ağlayıp birlikte gülebilen, zorlukları birlikte aşmasını bilen bir aileyiz. Bu mübarek Ramazan Bayramı’nda da birlikte olabilmekten büyük mutluluk duyuyorum. Tüm vatandaşlarımıza aileleriyle, sevdikleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzur dolu nice bayramlar geçirmenizi diliyorum. Ramazan Bayramınızı kutluyorum. Hedefimiz İlk seçimde iktidar olmaktır. Birlik ve beraberlik ruhu ile seçimlere odaklanacağız. Birlik ve beraberliği sağlayacak, daha çok kenetleneceğiz. Milletin bizden beklediği iktidara ulaşacağız” dedi.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cuma 21.5 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli