Mısırlıoğlu’ndan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

İyi Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Siyaset 9.01.2022 15:22:00 0
Mısırlıoğlu’ndan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Mısırlıoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Basın milletin müşterek sesidir’ ilkesinden hareketle toplumun haber alma ihtiyacını zor şartlarda fedakârca karşılayan, demokrasinin güçlenmesine katkıda bulunan sizler; ülkemizin ve şehrimizin sorunlarını gündeme taşıyarak önemli bir görevi ifa etmektesiniz.

Gece-gündüz demeden, her iklim şartında halkı bilgilendirmek adına haber peşinde olan gazeteciler, son derece zor ve meşakkatli bir görevi icra etmektedirler.

Bin bir güçlükle mesleklerini icra etmeye çalışan değerli gazetecilerimizin çabaları takdir edilmesi gereken bir durumdur. Bu anlamlı günde basın şehitlerimizi yad ediyor, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışı ile kamuoyunun sesi olma görevini yürüten tüm gazeteci arkadaşlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Zorlu ve meşakkatli görevlerinde tüm gazetecilere başarılar dileyerek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarım.”


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 87,5
Hayır
% 12,5
  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.7 ° Güneşli