Muhtar Demirci gazeteciler gününü kutladı

Türk Eğitim – Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Muhtar Demirci 10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısıyla düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında yerel medya mensupları ile bir araya geldi.

Yaşam 8.01.2022 15:18:00 0
Muhtar Demirci gazeteciler gününü kutladı

Emir Murat Özdilek Uygulama Oteli’nde gerçekleştirilen kahvaltılı basın toplantısına Türk-Eğitim-Sen - Şube Başkan Yardımcısı ve Şuhut Öğretmenevi Müdür Yardımcısı Ahmet Ataş, Türk- Eğitim Sen Kadın Komisyonu Başkanı ve Ahmet Ömer Kocaşaban Okul Müdürü Arzu İzgörlü, Türk- Eğitim Sen Başkan Yardımcısı ve Halk Eğitim Merkezi Rehber Öğretmeni İbrahim Eser, Türk-Eğitim-Sen Kadın Komisyonu Üyesi ve İscehisar Fatih Okul Müdür Yardımcısı Sevda Çelik ve Afyonkarahisar’da görev yapan çok sayıda basın mensubu katıldı.

Demirci; “Çok ciddi manada katkılar sağladınız”

Afyonkarahisar’da basının çok önemli bir güç olduğunu ve bunun farkında olduklarını belirten Türk Eğitim-Sen Başkanı Muhtar Demirci, “Yaklaşık bir buçuk aylık sendika başkanlığımız sürecinde de en önemli gücümüzün basın olduğunun farkına çok daha iyi vardık. Sizlere bu anlamda çok teşekkür ediyorum. Bizlere çok ciddi manada katkılar sağladınız, bizlere destek oldunuz. Basının yapması gereken neyse eksiksiz yapma çabalarında oldunuz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonra da yine biz sendikacılık anlamında hakaret etmede, ağır sözler kullanmadan sendikacılığın gereği neyse yapacağız. Yapacağımız her şey eleştiri anlamında olacak ve Afyon eğitimine ve eğitim çalışanlarına katkı sağlamak amacında olacak. Zaman zaman sürçülisanlar edebiliriz, hatalar yapabiliriz bu konuda da sizlerden şimdiden özür diliyorum. Biz tüm Afyonu ve ilçelerini kucaklayacak bir yönetim anlayışıyla yönetimimizi, komisyonlarımızı oluşturduk. Bundan sonraki süreçte de sizlerden istirhamımız bize olan bu desteklerinizi ve güvenlerinizi devam ettirmeniz” şeklinde konuştu.

Demirci; “Başarı orduya başarısızlık komutana aittir”

Demirci’nin açıklamalarının ardından basın mensupları ile toplantısını sohbet havasında gerçekleştirdi. Basın mensuplarının birçok konuda sorduğu soruyu cevaplandıran Muhtar Demirci, göreve geldiğinde 17 söz verdiğini ve bu sözleri 4 yıllık başkanlığı boyunca eksiksiz bir şekilde gerçekleştireceğini dile getirdi.

Afyonkarahisar’ın eğitim sıralamamasındaki başarısızlıkları ile ilgili de açıklamada bulunan Demirci, “başarı orduya başarısızlık komutana aittir” diyerek önümüzdeki süreçte Afyonkarahisar’ın eğitim seviyesini yükseltmek adına çalışmalara yoğunlaşacaklarını ifadelendirdi.

Basın mensuplarına 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla hediye takdiminde bulunan Demirci, yerel medya mensuplarına katılımları için teşekkür etti.

Basın toplantısı çekilen hatıra fotoğrafının ardından sonlandırıldı.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Perşembe 18.9 ° / 7 ° false
  • Cuma 26 ° / 11.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 26.9 ° / 15.1 ° Güneşli