Nilgün Seçen’den jet ziyaretler

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Av. M. Nilgün Seçen, ziyaretlerine ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek başladı.

Siyaset 20.03.2023 02:51:00 0
Nilgün Seçen’den jet ziyaretler

Afyonkarahisar’ın sevilen simalarından olan Seçen, ziyaretleri İYİ Parti’nin Afyonkarahisar’daki seçim kampanyası için önemli bir adım olarak değerlendirdi.

Jet hızıyla 11 ilçe teşkilatına ziyaret

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaret turlarına hızla başlayan Seçen; Çobanlar İlçe Başkanı Ahmet Uysal, Sultandağ İlçe Başkanı Yılmaz Kırtaş, Bolvadin İlçe Başkanı Süleyman Toker, Çay İlçe Başkanı Cemil Arısoy, Dazkırı İlçe Başkanı Metin Özbay, Evciler İlçe Başkanı Fatih Öztürk, Başmakçı İlçe Başkanı Ahmet Sinkay, Dinar İlçe Başkanı Orhan Kürkçü, Sandıklı İlçe Başkanı Emir Erkalan ve Şuhut İlçe Başkanı Mühzahir Özaşkın’ı ziyaret etti. 

Seçen'in ziyaretleri, İlçe teşkilatlarının çalışmalarına destek olmak ve Afyonkarahisar için gelecek hedefi doğrultusunda gerçekleştirildi. Seçen, Afyonkarahisar'daki İYİ Parti İlçe teşkilatlarına ziyaretlerinde, partisinin vizyonu ve hedefleri doğrultusunda, kendi plan, fikir ve misyonuna dair bilgi vererek hem teşkilat mensubu kişilerin hem de seçmenlerin sorularını yanıtladı.

Seçen'in ziyaretleri, İYİ Parti'nin Afyonkarahisar'daki seçim kampanyasında önemli bir rol oynayacak. Seçen'in ilçe teşkilatlarına yaptığı ziyaretler, seçmenlerle doğrudan temas kurulması açısından da oldukça değerli bir adım olarak görülüyor.

Seçen'in ziyaretleri, Afyonkarahisar'da İYİ Parti'nin seçmenlerin nabzını tutması için de bir fırsat yaratıyor. Seçen, ilçe teşkilatları ile bir araya gelerek seçmenlerin beklentilerini, ihtiyaçlarını ve sorunlarını doğrudan dinleyebiliyor. Böylece İYİ Parti'nin seçim kampanyası daha da etkili hale gelirken, seçmenlerin partinin politikaları hakkında doğru bilgi sahibi olmaları da sağlanmış oluyor.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Pazar 10.5 ° / 6.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16 ° / 6.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 17.9 ° / 4.9 ° Güneşli