Özden Öğretmen’in ‘Sepetimdeki Doğa Projesi’ne üç ulusal kalite etiketi

Avrupa’daki okullar için oluşturulan eTwinnig projeleri kapsamında Afyonkarahisar’da 2020-2021 yılını kapsayan ödül töreni düzenlendi.

Eğitim 27.06.2022 22:40:00 0
Özden Öğretmen’in ‘Sepetimdeki Doğa Projesi’ne üç ulusal kalite etiketi

Düzenlenen törene Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın Hacı Lütfiye Kocaşaban Anaokulu Öğretmenlerinden Özden Gürsan ve Gülşen Uysal, Zübeyde Hanım MTAL Uygulama Okulu Bölüm Şefi Nihal Karakök ve Öğretmen Pınar Esen Kulantaş’ın yanı sıra birçok eğitimci katıldı.

Özden Öğretmen’in Sepetimdeki Doğa Projesi’ne üç ulusal kalite etiketi

Hacı Lütfiye Kocaşaban Anaokulu Öğretmenlerinden Özden Gürsan’ın eTwinning kapsamında proje kurucu olduğu ‘Sepetimdeki Doğa Projesi’ üç ulusal kalite etiketine layık görülürken, Hacı Lütfiye Kocaşaban Anaokulu ve Zübeyde Hanım MTAL Okulu öğretmenlerinin başka projelerde katılımda bulunduğu iki Avrupa ve üç ulusal olmak üzere toplamda altı ulusal ve iki Avrupa etiketi Afyonkarahisar’a kazandırıldı.

Plaketlerini Milli Eğitim Müdürünün elinden aldılar

eTwinning kapsamında ‘Sepetimdeki Doğa Projesi’ ile üç ulusal kalite etiketine layık görülen Hacı Lütfiye Kocaşaban Anaokulu Öğretmeni Özden Gürsan’ın plaketi Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın tarafından takdim edilirken, Zübeyde Hanım MTAL Okulu adına takdim edilen plaketi ise bölüm şefi Nihal Karakök aldı.

Başarılı öğretmenlere üstün başarı belgesi takdim edildi

Aynı zamanda ilimize eTwinning kapsamında altı ulusal ve iki Avrupa etiketi kazandıran öğretmenlere bakanlık ve valilik onaylı üstün başarı belgeleride takdim edildi.

eTwinnig kapsamında Afyonkarahisar’a büyük katkı sağlayan başarılı öğretmenler desteklerinden dolayı Hacı Lütfiye Kocaşaban Anaokulu Müdürü Hilal Karaer, Zübeyde Hanım MTAL Okul Müdürü İlknur Tutumlu ve bölüm şefi Nihal Karakök’e teşekkür ettiler.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 87,5
Hayır
% 12,5
  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.7 ° Güneşli