Sandıklı Belediyesi ve SANJET A.Ş’ye teşekkür

Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından Sandıklı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Koray Gürpınar, Başkan Mustafa Çöl’e Sandıklı Belediyesi ve SANJET A.Ş’ye bir teşekkür plaketi takdim ettiler.

İlçeler 27.04.2022 05:01:00 0
Sandıklı Belediyesi ve SANJET A.Ş’ye teşekkür

Cumhurbaşkanlığı’na bağlı İnsan Kayakları Ofisi himayelerinde, Afyonkarahisar Üniversitesi paydaşlığında 18-19 Mart’ta Isparta’da yapılan kısa adı GÜNKAF 2022 olan Güney Kariyer Fuarına, Sandıklı Belediyesi ve SANJET A.Ş olarak katılım sağlayarak ilçenin tanıtımı yapıldı.

Bu fuara katılım ve katkılarından dolayı Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından Sandıklı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Koray Gürpınar, Başkan Mustafa Çöl’e Sandıklı Belediyesi ve SANJET A.Ş’ye bir teşekkür plaketi takdim ettiler.

Belediye Başkanı Mustafa Çöl yapmış olduğu açıklamada; “Cumhurbaşkanlığımız himayelerinde gerçekleşen, Güney Kariyer Fuarında ilçemizin tanıtımda göstermiş olduğumuz çabalardan dolayı verilen teşekkür plaketi bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir.

Ben burada emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Sandıklımızın marka kent olma yolunda yapılan çabalara destek veren bütün hemşehrilerimizi canı gönülden tebrik ediyorum” İfadelerine yer verdi.

 

 


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 87,5
Hayır
% 12,5
  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.7 ° Güneşli