Sandıklı Kızılay ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmadı

Kızılay Derneği Sandıklı Şube Başkanlığı tarafından Kızılören ve Hocalar ilçelerindeki ihtiyaç sahibi kişilere gıda yardımında bulundu.

Yaşam 12.03.2022 17:02:00 0
Sandıklı Kızılay ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmadı

Kızılay Sandıklı Şube Başkanı Fatih Şükrü Kokkokoğlu , Kızılay Kadın Kolları Sandıklı Şube Başkanı Aynur Biçer ve gönüllü MYO öğrencilerinden oluşan heyet, Kızılören ve Hocalar ilçesinde 72 aileye gıda yardımında bulundu.

Yardımların dağıtılması öncesi ilçe kaymakamlarını da ziyaret eden Kızılay heyeti, ilçedeki ihtiyaç sahibi kişiler hakkında bilgi aldılar, Kızılay Sandıklı Şubesi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgiler verdiler.

Kızılay Derneğinin mağdur olan herkesin yanında olduğunu dile getiren Kızılay Sandıklı Şube Başkanı Fatih Şükrü Kokkokoğlu, “Son günlerde yaşadığımız yoğun kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle Kızılören ve Hocalar ilçelerimizdeki yardıma muhtaç ailelerimizi tespit ederek, yardımda bulunduk, bulunmaya da devam edeceğiz” dedi.

Kızılay Kadın Kolları Sandıklı Şube Başkanı Aynur Biçer ise ailelerde en büyük sıkıntıyı kadınların çektiğine dikkat çekti.

Başkan Biçer, “İhtiyaç sahibi ailelerimize yaptığım yardımlarda en çok kadınlarımızın işini kolaylaştırmış oluyoruz. Kızılay Derneği olarak aile fertlerine her gün ne yemek yapayım diye düşünen kadınlarımızın her zaman yanlarında olacağız. Kadınlarımızın ailenin direği olduğunu hatırlatır, geçmiş Dünya Kadınlar Gününü de ayrıca kutlarım” diye konuştu.

Yardım edilen ihtiyaç sahibi aile fertleri ise kış aylarında yapılan bu yardımın önemine değinerek Kızılay yardım ekibine teşekkür ettiler.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cuma 21.6 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Pazar 24.9 ° / 8.6 ° Güneşli