Sandıklı’da veda yemeği buluşması

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesinin Resmî gazetede yayımlanmasıyla Sandıklı İlçesinde görev yapan Kaymakam Eflatun Can Tortop, Konya İline bağlı Selçuklu İlçesine atandı.

İlçeler 24.08.2022 23:39:00 0
Sandıklı’da veda yemeği buluşması

Kaymakam Eflatun Can Tortop ilçeden ayrılmadan önce kendisine Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl tarafından bir veda yemeği düzenlendi. Hüdai Kaplıcaları’nda düzenlenen yemeğe mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri katılarak Kaymakam Tortop’a veda ettiler.

Veda yemeğinde bir konuşma yapan Kaymakam Eflatun Can Tortop; Sandıklı ilçesinin kendisi ve ailesi için adeta ikinci memleketi olduğunu, aslen Ispartalı olduğu için bu coğrafyanın insanları ile iyi ilişkiler kurduklarını, Sandıklı’da görev yaptığı süre boyunca istemeden kırdığı insanlar varsa onlardan helallik istediğini belirterek, başta Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl olmak üzere mesai harcadığı herkese ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirtti.

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl burada yaptığı açıklamada; Kaymakam Eflatun Can Tortop’un ilçede yaptığı başarılı çalışmaları, yeni görev yeri olan Konya Selçuklu İlçesinde de devam edeceğine canı gönülden inanıyor, kendisiyle dört yıl boyunca uyum içerisinde çalışarak ilçemize sayısız hizmetlerde bulunmaktan kendimi şanslı hissediyor, yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. İfadelerine yer verdi.

Yemeğin sonunda Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl ve Ak Parti İlçe Başkanı Osman Işık kendilerine hediye takdiminde bulunarak, topluca bir hatıra fotoğrafı çektirdiler.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cuma 22 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.9 ° / 7.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 10.5 ° / 6.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı