Sandıklı’da yolcular çorba ikramı ile ısındı

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztopbaşla birlikte, soğuk ve olumsuz hava şartlarında yolculuk yapan vatandaşlara çorba ikramı yaparak, hayırlı yolculuklar dileklerinde bulundu.

İlçeler 25.01.2022 15:36:00 0
Sandıklı’da yolcular çorba ikramı ile ısındı

Gecenin geç saatlerinde ilçede Afyonkarahisar istikametine doğru yol alan yolculara çorba ikramında bulunan Başkan Mustafa Çöl, burada görev yapan emniyet mensuplarına da çorba ikramında bulunarak işlerinde kolaylıklar dileklerinde bulundu.

Başkan Mustafa Çöl burada Zabıta Müdürlüğü ve İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinden yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında ilgiler alarak vatandaşlara destek olma noktasında gösterdikleri çalışmalardan dolayı kendilerine hayırlı işler dileklerinde bulundu.

Başkan Mustafa Çöl ve beraberindeki heyet son olarak Fen İşleri Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü personellerini ziyaret ederek kendilerine çorba ikramında bulundular.

İlçede soğuk ve yağışlı hava dolayısıyla gecenin geç saatlerine kadar mesai yapan çalışanlarını unutmayan Başkan Mustafa Çöl, kendilerine bu bağlamda yapmış oldukları çalışmalar takdir ettiğinin altını çizerek kolay gelsin temennisinde bulundu.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Perşembe 22.3 ° / 10.6 ° Güneşli
  • Cuma 21.6 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 6.9 ° Güneşli