Semai Kaya: “Kırık yumurtadan sağlam yumurta olmaz, bu koalisyon ülkemize fayda getirmez”

AK Parti Afyonkarahisar Eski Merkez İlçe Başkanı Semai Kaya milletvekili aday adaylığını bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında açıkladı.

Siyaset 17.03.2023 22:57:00 0
Semai Kaya: “Kırık yumurtadan sağlam yumurta olmaz, bu koalisyon ülkemize fayda getirmez”

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda gerçekleşen basın toplantısında Semai Kaya’ya destek için gelen vatandaşların yoğunluğu dikkat çekti. Toplantı salonunun dışına taşan kalabalık arasında ilçe belediye başkanları, parti yöneticileri, çok sayıda partili de yerini aldı.

Alkışlarla başlayan toplantıda, coşkulu kalabalık zaman zaman sloganlarla Semai Kaya’nın konuşmasında tempo tuttu. Semai Kaya ise aday adaylığını şu sözlerle açıkladı;

“Büyük bir mutluluk ve onur duyuyorum”

“Sayın il seçim işleri başkanım, kıymetli il yönetim kurulu üyelerimiz, ilçe başkanlarımız, il genel meclisi üyelerimiz, uzaktan yakından gelen teşkilatımızın çok değerli mensupları, basınımızın güzide çalışanları, iş insanlarımız, sivil toplum kuruluşları, hasılı bu mutlu günümde yanımda bulunan kıymetli dostlarım tüm kardeşlerim ve hemşerilerim. Hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. Öncelikle 6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen yüzyılın felaketinde ve bölgede önceki gün meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Çok Değerli Hemşerilerim, Sayın Genel Başkanımızın aldığı kararla 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 28. dönem milletvekilliği seçimini inşallah yapacağız. AK Parti’miz olarak bu seçimlere de yine bir demokrasi şöleni olarak hazırlıklarımızı yapıp inşallah ümmetin umudu, dünya lideri genel başkanımızı yeniden cumhurbaşkanı seçeceğiz. Kıymetli Hemşerilerim Değerli Hazirun. Kuruluşundan bu yana içerisinde bulunduğum, çeşitli kademelerinde hizmet ettiğim bu teşkilatın bugün milletvekili aday adayı olarak karşınızda bulunmaktan büyük bir mutluluk ve onur duyuyorum. Elhamdülillah. O gün hizmetine görev istenmez verilir şiarıyla merkez ilçe kurucu yönetim kurulu üyeliği ile başladığım ve 3 dönem merkez ilçe başkanlığı yaptığım bu davaya bugün de aynı şiarla hizmet edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. 

“Bu davada gerekirse zerre olmaktan şeref duyarız”

Biliyorsunuz, daha sonra 2 dönem il yönetiminde çeşitli görevlerde bulundum ve son olarak da belediye meclis üyesi olarak bu kutlu davaya hizmet ettim. Bu dava sen - ben kavgası değil hak ile batılın savaşıdır. Biz de bu davada Rahmetli Necmettin Hocamızın “haksız bir davada zirve olmaktansa, hak davada zerre olmayı tercih ederiz” dediği gibi gerekirse zerre olmaktan şeref duyarız. Bu sebeple biz aday oluruz ya da olmayız bizim öncelikli hedefimiz gece gündüz çalışarak mazlumların ve mağdurların umudu liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçtirmektir. Daha sonra ise TBMM’de nitelikli çoğunluğu sağlayarak yasamada da Sayın Cumhurbaşkanımızın Elini Cumhur İttifakı olarak rahatlatmaktır. Bu uğurda çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız.

“Kırık yumurtadan sağlam yumurta olmaz, bu koalisyon ülkemize fayda getirmez”

Biliyorsunuz bu süreçte dün masa dedikleri sonra masayı devirip terör örgütünün siyasi uzantısını da aralarına alabilmek için sofraya çevirdikleri yarın ne olacağını bilmediğimiz 6+1 koalisyonu her gün bakanlık, milletvekilliği pazarlığı yaparken ak parti olarak biz Türkiye Yüzyılı vizyonu oluşturduk. Biz Türkiye Yüzyılı ile geçmiş 20 yılda yaptığımız gibi savunmadan teknolojiye, spordan çevreye yeni projeleri hayata geçirmenin hayalini kurarken 6+1’li masa ülkemizi geçmişin kimi 6-7 ay sürmüş koalisyon hükümetlerinin yönettiği kayıp yıllarına götürmenin hayalini kurmaktadır. Kırk çürük yumurtanın bir sağlam yumurta etmediği gibi bu koalisyon da ülkemize bir fayda getirmez. Elhamdülillah ben Afyonkarahisar’a ve Anadolu irfanına inanıyorum. Anadolu insanımız 14 Mayıs’ta bir kez daha Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı Rekor Oyla Cumhurbaşkanı seçecek, AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak da mecliste çoğunluğu elde edecek, Afyonkarahisarımız’a ve bu ülkeye hizmet etmeye devam edeceğiz.

Ben bu duygu ve temennilerle sözlerime burada son verirken yaklaşmakta olan 18 Mart sebebiyle başta Çanakkale Şehitlerimiz olmak üzere tüm kahraman şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. 2023 seçimlerinin ülkemiz ve gönül coğrafyamız için hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.

Hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum.”


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cuma 23 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16 ° / 11.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 19 ° / 12 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı