Sinanpaşa Eğitim Bir-Sen’den Öğretmenler Günü yemeği

Öğretmenler Eğitim Bir – Sen Sinanpaşa İlçe Temsilciliği’nin düzenlediği yemek programında bir araya geldi.

Eğitim 23.11.2022 14:42:00 0
Sinanpaşa Eğitim Bir-Sen’den Öğretmenler Günü yemeği

Sinanpaşa Eğitim Bir – Sen Şube Başkanı Eyyub Bayrak ve yönetim kurulu öncülüğünde düzenlenen yemek programında öğretmenler günü kutlandı. Yemek Programına Eğitim Bir – Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Mustafa Arslan ve çok sayıda öğretmen katıldı.

Öğretmenlere yemek boyunca Afyonkarahisar Diriliş Mehteran Takımı / Musiki Grubu müzik dinletisinde bulundu.

Mustafa Arslan: “Güzel bir programda bir araya geldik”

Yemek organizasyonunda konuşan Eğitim Bir – Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Mustafa Arslan; “Eğitim Bir-Sen Sinanpaşa Temsilciliğimizin organizasyonuyla eğitim çalışanı kardeşlerimizle buluştuk. Eğitim Bir-Sen Mensubu kıymetli kardeşlerimizin teşrifleri ile güzel bir programda bir araya geldik. İlçe Temsilcimiz Eyyub Bayrak Başkanımızın şahsında emeği geçen tüm dostlarımıza en kalbi duygularla teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Eyyub Bayrak: “Organizasyonumuzu yoğun katılım ile gerçekleştirdik”

Sinanpaşa Eğitim Bir – Sen Şube Başkanı Eyyub Bayrak ise yapmış olduğu konuşmada; “Sinanpaşa Eğitim Bir – Sen Temsilciliğimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla gerçekleştirmiş olduğu birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğimizi il yönetim kurulu ve ilçemizdeki üyelerimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirdik. Katılım sağlayan tüm arkadaşlarımıza teşekkür eder. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmen Günü’nü kutlarım” dedi.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cumartesi 16.9 ° / 7.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 10.5 ° / 6.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16 ° / 6.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı